📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Psie życie.
Kurwa mać, rozpłakałam się
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
@up
a ja sie zesralem. winni go dobic, a pienadze przeznaczone na jego leczenie przeznaczyc na narkotyki i alkohol.
a ja sie zesralem. winni go dobic, a pienadze przeznaczone na jego leczenie przeznaczyc na narkotyki i alkohol.
nie słyszałem określenia "psia twarz". Owszem "psia morda" tak...
jak juz to psi pysk, durniu
wino666 napisał/a:
@up
Ostatnio strasznie wkurwiający jesteś...
Najfajniejsze co dzisiaj zobaczyłem
W tym świecie króluje przemoc i śmierć, a takie obrazki są rzadkością ale za to jaką przyjemną aż się dobrze człowiekowi na sercu robi
W tym świecie króluje przemoc i śmierć, a takie obrazki są rzadkością ale za to jaką przyjemną aż się dobrze człowiekowi na sercu robi
No ja pierdole !!! Co z wami jest ? Jaki biedny piesek łeee straszne, a na hardzie jak dzieci są mordowane itd to nikt nie płacze jak nad tym psem. Ogarnij się człowieku !!!
I jeszcze jedno. na chuja tego psa leczyc jak i tak już do niczego sie nie przyda taki pies ?
I jeszcze jedno. na chuja tego psa leczyc jak i tak już do niczego sie nie przyda taki pies ?
cysternę piwa dla tych ludzi! i jeszcze zapasy medyczne, żeby mieli czym pomagać!!
nairda999 napisał/a:
No ja pierdole !!! Co z wami jest ? Jaki biedny piesek łeee straszne, a na hardzie jak dzieci są mordowane itd to nikt nie płacze jak nad tym psem. Ogarnij się człowieku !!!
Idąc Twoim tokiem rozumowania - na chuj leczyć i ratować chorowite lub uszkodzone dzieci. Niepełnosprawne po wypadku i tak się nikomu już nie przyda, co nie?
nairda999 napisał/a:
Ludzie giną zazwyczaj z własnej głupoty, a hard to najlepsze miejsce, gdzie ta głupota jest obrazowana.
Jak rozumiem pieniądze przeznaczone na leczenie tego psa powinny być spożytkowane na jakiś zbożny cel, przykładowo zasiłek dla jakiegoś alkoholowego czy narkotykowego zera życiowego?
Z całym szacunkiem, wolę psa.
Jestem za przyjmowaniem psów. One nie postulują wprowadzenia szariatu w miejscu lokalizacji bud.
Świetny materiał. I to jest godne sadistica. Piwko leci, i oby więcej było takich ludzi, którzy pomagają zwierzakom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów