Żal mi tego psiaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
karoldeicide napisał/a:
kurwa jak wchodzę na harda to oglądam i jest beka
ale jak widzę cierpiące zwierzęta to mnie chuj strzela
Bez kitu, mam to samo :/
Widziałem dużo rzeczy na hardzie,rozszarpane zwoki,wybuchające allah-akhbary, i inne chore gówna ale dopiero przy takich materiałach robi mi się smutno, większość ludzi to kurwy z natury ale zwierzęta nie są niczemu winne, taki np.pies, ufa bezgranicznie i zawsze jest wierny nawet gdy jego pan to kawał chuja, zwierzaki są troche jak dzieci... A co do tematu to teraz powinni jemu wyjebać żyłką po łapach.
Ja pierdole
Zamiast kurwa dzwonić może po weterynarza bo pies ewidentnie żyje to ci pierdolą w języku esperanto. No ja pierdole głupie buce
SteelMike napisał/a:
Dlaczego? A może to wina psa? Taka kosa spalinowa jest głośna, do tego jak koleś ma maskę na twarzy to dużo nie słyszy ani nie widzi. Pies mógł podbiec i został uszkodzony.
to troche jak z samobojstwem popelnionym poprzez 5 krotny strzal w tyl glowy
sorry kurwa ale jak ktos upierdala psu wszystkie lapy to albojest slepy i nie powinien nigdy obslugiwac tego urzadzenia, albo jest pierdolniety
srdreams, dawaj zdjecia siostry moze byc jak rzyga, ale nie musi
Mam nadzieje ze go nie uśpili
SadystycznaSadystka napisał/a:
Mam nadzieje ze go nie uśpili
Do uspania to tu parę użytkowników portalu by się nadało
Jestem w stanie sobie wyobrazić sytuację gdy pies chciał doskoczyć do końcówki kosy żeby ją złapać (mógł skoczyć z martwego pola i gość go nie zauważył) i jak już gościowi ręka szła już na kolejne "machnięcie" to mógł 2 łapy ujebać a zanim skapnął się co się dzieje to i 3cią uszkodzić. Tyle że jak coś takiego się stało to powinni po weterynarza zadzwonić żeby psa uśpił.
jakby to był mój pies to bym złapał tego kosiarza ,odpalił spalinówke i na ryju skaryfikacje dojebał .. a potem po łapach aż sie upierdolą ... ulżyło mi
Wszyscy co bronią psa i im się nie podoba niech przeczytają nawze strony i wypierdalają z tąd.
1. taka kosa o większej mocy potrafi ściąć malutkie drzewko, a co dopiero poharatać psa jeśli ten na nią wbiegł, to ma dość duży zasięg
2. pies bez smyczy- wina właściciela
3. jak bardziej was rusza cierpienie zwierząt niż ludzi, to macie ostro zryte berety
2. pies bez smyczy- wina właściciela
3. jak bardziej was rusza cierpienie zwierząt niż ludzi, to macie ostro zryte berety
Pewnie głupi pies wbiegł w kosiarke i dobrze mu tak. Szkoda że nie ma filmu z akcji bo fajnie musiał wyć kundel
A wszyscy grinpisi i inne pedałki wypierdalać stąd
A wszyscy grinpisi i inne pedałki wypierdalać stąd
Taki raban wokół się zrobił, a piesek sobie siedzi w stylu "I don't give a fuck"
Swoją drogą dziadek mi kiedyś opowiadał jak to za młodu kosili pole kosami i taka mała, przerażona sarenka schowała się w trawie. Trawa wysoka, nikt jej nie zauważył to ją przypadkiem na pół przejebali
Jedna z tych historii, które w dzieciństwie pobudzały moją sadystyczna wyobraźnie
Jestem ekspertem. Chuja byś zrobił.
Swoją drogą dziadek mi kiedyś opowiadał jak to za młodu kosili pole kosami i taka mała, przerażona sarenka schowała się w trawie. Trawa wysoka, nikt jej nie zauważył to ją przypadkiem na pół przejebali
Jedna z tych historii, które w dzieciństwie pobudzały moją sadystyczna wyobraźnie
filipczax_ck napisał/a:
jakby to był mój pies to bym złapał tego kosiarza ,odpalił spalinówke i na ryju skaryfikacje dojebał .. a potem po łapach aż sie upierdolą ... ulżyło mi
Jestem ekspertem. Chuja byś zrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów