Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wypadaloby tak samo go potraktowac, moze dla odmiany pila spalinowa
ale jak widzę cierpiące zwierzęta to mnie chuj strzela
ja pierdole, co za zjeb go tak urzadzil
wypadaloby tak samo go potraktowac, moze dla odmiany pila spalinowa
Dlaczego? A może to wina psa? Taka kosa spalinowa jest głośna, do tego jak koleś ma maskę na twarzy to dużo nie słyszy ani nie widzi. Pies mógł podbiec i został uszkodzony.
Dlaczego? A może to wina psa? Taka kosa spalinowa jest głośna, do tego jak koleś ma maskę na twarzy to dużo nie słyszy ani nie widzi. Pies mógł podbiec i został uszkodzony.
Tobie pewnie jakby ujebało jedną nogę to też byś dalej skakał z zębami i tak do skutku, aż stracił byś obie nogi. Po takiej "operacji" na rękach byś kurwa podszedł żeby dalej gryźć i ujebali by Ci obie ręce.
Kiedy ludzie kurwa zaczną myśleć. Mogę przeoczyć ujebanie psu jednej łapy, ale nie kurwa czterech, a ranny pies wycofuje się z ataku,a nie atakuje aż go poszatkują.
Spalić kurwy żywcem, albo nie... Ujebać im kończyny tą kosą.
Tobie pewnie jakby ujebało jedną nogę to też byś dalej skakał z zębami i tak do skutku, aż stracił byś obie nogi. Po takiej "operacji" na rękach byś kurwa podszedł żeby dalej gryźć i ujebali by Ci obie ręce.
Kiedy ludzie kurwa zaczną myśleć. Mogę przeoczyć ujebanie psu jednej łapy, ale nie kurwa czterech, a ranny pies wycofuje się z ataku,a nie atakuje aż go poszatkują.
Spalić kurwy żywcem, albo nie... Ujebać im kończyny tą kosą.
Widziałeś i obsługiwałeś kiedyś taką kosę? Ja tak, pracowałem w ogrodach. Pies stracił 2 łapy, trzecia uszkodzona, a taka kosa ma dosyć spory zasięg żyłki, która bezlitośnie obetnie taką łapę z łatwością.
Widziałeś i obsługiwałeś kiedyś taką kosę? Ja tak, pracowałem w ogrodach. Pies stracił 2 łapy, trzecia uszkodzona, a taka kosa ma dosyć spory zasięg żyłki, która bezlitośnie obetnie taką łapę z łatwością.
Tak. Również taką kosą się "bawiłem" i stwierdzam że tylko debil i skończony kretyn obsługujący ją nie obserwuje co się dzieje w jego otoczeniu. Skoro żyłkę masz za długą i nie możesz upilnować tego co się wokół Ciebie dzieje to weż lepiej kosiarkę albo nawet nożyczki i tym kurwa koś trawnik.
Jak potrącisz kogoś autem to też powiesz ze przedni zderzak był za daleko z przodu? Jebnięty sposób rozumowania, a BHP jak to w Posce... Wszyscy kurwa wiedzą lepiej a później wrzucają swoje fotki na harda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów