Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Apeluje o zrobienie czegoś z tym.
Nie pierdol,za Metallike zawsze piwko!Podczas oglądania filmu kurewsko rozprasza mnie twój avatar.
Podczas oglądania filmu kurewsko rozprasza mnie twój avatar.
Apelację odrzucono..
Szkoda tylko że nie spadli oboje ^^
Ja jebię, film o psie na drzewie a ktoś zawsze musi tego ciecia Tuska w to mieszać. Błagam przestańcie z tą polityką. Przecież polityka to bagno. Największe z bagien, i wielu z nas dało się w to wciągnąć niestety. Kompletnie na poważnie, moi dziadkowie są takimi fanatykami PiS (przez to pranie mózgu, 24h radio i TV Trvam) i jakbym zakpił że głosowałem na Tuska to by mnie wyjebali za drzwi albo wręcz pocięli szarym mydłem. Do tego doszło w takim pięknym kraju z potencjałem. Lipa
A Ty w ogóle nic o polityce...
Coś w tym dziwnego?
Poczytaj troche a dowiesz sie ze beagle już tak mają
dobra co jak co ,ale ten pies napewno nie zeskoczył... tylko koty są na tyle tepe zeby skakac z 10 m. ... pies ma instynkt który mu nie pozwala na takie kaskady. PALIĆ KOTY!!
sam jesteś tępy, że takie kretynizmy piszesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów