opieram sie wyłącznie na opisie który twierdzi ze podziękowano psu za to że nie obronił stada owiec
przed wilkami które wtargnęły nocą do owczarni w obwodzie Tuwskim. Kacapska wdzięczność
Biedna psinka.....
Jak jeden pies ma poradzić sobie z watahą wilków (wiadomo, że nie polują w pojedynkę).
No ale tak. Kacapy zawsze mają nasrane w głowach.
Mam nadzieję, że są na tym forum sciery z ukry, lub rosyjji i niech wiedzą, że są frajerami, każdy po kolei.
Biedna psinka?
No tak, idź dalej wypełniać kredkami kolorowanki.
Po pierwsze Halman znów coś sugeruje, a prawdy w tym zapewne tyle, co nic.
Na moje, to wilki atakują i wywlekają ofiary, na pewno kundel by nie przeżył tego spotkania.
Jestem święcie przekonany, że to pies zagryzł owce. Podobny przypadek wydarzył się u nas w Kraju.
Po drugie, tak jak napisała Ukrytapodnickiem, jeśli to nie baba z kutasem, to staje się powoli faktem matriarchalny model funkcjonowania społeczeństw, bo widać jak na dłoni, nie ulega emocjom jak Wy Panowie i mądrzej analizuje sytuację.
I mogę się założyć, że film otagowali jacyś nawiedzeni obrońcy praw zwierząt, Tylko, że 1/3 martwego stada nie wzięli już pod uwagę.
Widziałem jak owczarek niemiecki w jedną noc zagryzł wszystkie zwierzęta w oborze, 6 owiec, 3 kozy, kilkanaście kur i kaczek.
Właściciel odrąbał siekierą psu łeb.
Niech mi ktoś wytłumaczy ten fenomen że jak ginie człowiek to heheszki, ale jak ginie zwierze to heheszki/nie heheszki + życzenie śmierci/gwałtu tym co heheszki. Sam jestem neutralny i mam wyjebane ale ciekawi mnie to zachowanie na sadisticu.
Wierzę, ale nie to mnie martwi...
Zobacz jak działa potęga manipulacji.
Na filmie mamy obraz psa jako ofiary "bezdusznych kacapów"(bo nie upilnował stada, już kiedyś pisałem, że Halman jak bezmyślna małpa przepisuje tagi z innych portali i może wprowadzać ludzi w błąd). Później mamy wzniosły komentarz jakiegoś nonename'a, który założył dzisiaj konto. Emocje potargały ludziom umysły i to na nich się dziś bazuje każdą informację przekazywaną publicznie. Nikt nie jest zdolny do analitycznego i logicznego myślenia, bo ma gotową papkę podaną prosto do pustego łba. Wystarczy fałszywe zdanie, pocięty materiał, ostry komentarz i stos braw. I jak z takim Narodem można coś ugrać?
Kacapy kacapami, ale za odjebanie kundla zawsze piwko.