Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Pies w parku
SuchyHarry • 2023-04-04, 6:53
Przechodzi facet w parku koło siedzącej na ławce
blondynki czytającej książkę, obok ławki siedzi pies. Facet nieśmiało zagaduje:
-Przepraszam, czy pani pies gryzie?
-Mój? Nie....
W tym momencie pies gryzie boleśnie gościa w nogę.
-Kurwa mać, przecież mówiła pani że pani pies nie gryzie!!!!!
A blondynka:
-Ahaaa, ten pies! Ten to nie mój....
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bluecat 2023-04-04, 7:44 11
Zgłoś
bercisko 2023-04-04, 8:26 3
Zgłoś
OdbytBiskupa 2023-04-04, 8:45 17
Noż kurwa, humor z podstawówki! Skąd tu tylu gówniaków? Ile masz lat, dziesięć?
Zgłoś
darek1234 2023-04-04, 10:15 2
Różowa Pantera i kawały Petera Sellersa to lata 70 ubiegłego wieku
Zgłoś
turor 2023-04-04, 15:59 2
Konkurs na najlepszy kawał.
Występuje Suchy Hary.
Jak zwykle popisowy numer.
Dziennikarz pyta ojca - to Twój syn ?
Nieeee, nie mój.
Zgłoś
TylerPL 2023-04-04, 16:12 1
Jasio u okulisty:
-Mam dobrą i złą wiadomość...
-Najpierw dobrą.
-Będziesz miał pieska.
Zgłoś
marmar 2023-04-04, 16:14
A dasz odpisać zadanie z przyry?
Zgłoś
radek225 2023-04-04, 16:22 1
Jedzie Karyna o aparycji typowej przydrożnej kurwy razem ze swoim Sebą sterydziarzem. Milusińska parka jedzie oczywiście czarną beemą. Karyna drze pizdę i ciągle robi wyrzuty sebie. Seba w końcu nie wytrzymał i zajebał jej pizdę pod oko. Kari dalej drze ryja i do tego jeszcze dochodzi szlochanie, Seba zaś milczy. Karyna w końcu nie wytrzymała i zapytała się:

- może byś mnie przeprosił?
- jebłem to jebłem, na chuj drążyć temat?
Zgłoś
t................0 2023-04-04, 22:03 2
To musiała być matematyczka

Na dowód dowcip:

Lecą goście balonem, no ale pech chciał, zgubili się. Obniżają więc lot i wołają do jakiegoś kolesia:
- Gdzie jesteśmy?!
- W balonie!
Baloniarze mówią do siebie:
- To musiał być matematyk!
- Dlaczego tak uważasz?
- Bo jego odpowiedź była w 100% logiczna, w 100% prawdziwa i w 100% bezużyteczna
Zgłoś
SkoPio1 2023-04-10, 22:21
mwaski napisał/a:

Na dowód dowcip:

A dlaczego nie cytujesz reszty?

To inaczej szło (nawet liczba osób się nie zgadza) i dowcip jest na inny, niż sądzisz, temat.

...
- Pan zapewne jest matematykiem.
- Tak, a po czym pan zgadł??
- Podał pan odpowiedź prawdziwą, precyzyjną i zupełnie bezużyteczną.
- A pan zapewne jest inżynierem?
- Tak, jak pan zgadł?
- Bo nie ma pan pojęcia, gdzie pan jest i jak się tam pan znalazł, bo prosi pan o pomoc matematyka, a po uzyskaniu odpowiedzi dalej nic pan nic nie wie, ale wini pan za to matematyka".

I dopiero teraz ma to sens.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem