Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nienawiść do straży tak zostałem wychowany, kto trzyma ze strażą ten na zawsze jest przegrany."
Jebać straż pożarną, tylko Bóg może ratować małe pieski
żebyś tak ćwoku nie musiał nigdy błagać ich, żeby Ci dom ratowali!
Zmień portal i portki jak Ci takie filmiki zwieracze rozluźniają
Przy okazji chepi njó ir.
Gdy widzę straż na tym portalu zawsze stawiam piwo. Dla mnie to bohaterowie , nieskorumpowani, to współcześni herosi.
A dla tych którzy starają się tu na siłę być "sadystyczni" głosząc hasła "jebać straż" serdeczny chuj w krzyż jak dla tego cepa wyżej.
Ps. raz uratowali mój dom, wyjebała kuchenka, huk i ogień ze wszystkich stron, miałem 6 lat. Gdyby nie oni nie było by mnie tu, więc spierdalać od nich.
@up a właśnie, że murzyński chuj Ci w dupsko. Takie akcje są świetne. Bo straż zawsze ratuje tylko ludzi, od tego są ich główne zadania. A jednak mimo wszystko są w stanie ryzykować nie tyle co życiem a w tym przypadku szokiem termicznym i zastopowaniem akcji serca dla psa czy kota. Straż w moim mniemaniu zawsze stoi na piedestale. Nigdy nie slyszałem afer o strazy pożarnej. Tam nie ma czegoś takiego jak korupcja, to najlepsza instytucja państwowa.
Gdy widzę straż na tym portalu zawsze stawiam piwo. Dla mnie to bohaterowie , nieskorumpowani, to współcześni herosi.
A dla tych którzy starają się tu na siłę być "sadystyczni" głosząc hasła "jebać straż" serdeczny chuj w krzyż jak dla tego cepa wyżej.
Ps. raz uratowali mój dom, wyjebała kuchenka, huk i ogień ze wszystkich stron, miałem 6 lat. Gdyby nie oni nie było by mnie tu, więc spierdalać od nich.
Cóż... co do tej korupcji, szczególnie w aspirantkach to raczej nie masz do końca racji racji ale to taki szczegół. Straż pożarna, której jestem częścią, ma największe zaufanie społeczne i mam nadzieję że to się nie zmieni, lecz niestety powoli w Polsce jest coraz więcej "turboli" co potrafią tylko krytykować bo są najmądrzejsi... bardzo potrafią służbę utrudnić...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów