📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jak stali z tyłu rozjechał bym skurwiłychsynów
Co kieruje ludźmi, którzy mają pod nogą dwie tony żelastwa i dają się okraść na własnym podwórku? Do tyłu, do przodu, w górę i w dół i po problemie.
Ciekawe ile minut po odjechaniu przestępców właściciel zajebał te psy pałką
Pogłaskal by tego psa. On się tak kurewsko ucieszył że ich odwiedził. Taki słodki piesel.
koty przynajmniej mają na wszystko wyjebane
Napastnicy bardzo dobrze znali te psy jak również gdzie stoi telewizor.
Po takiej akcji nie miałbym tych psów i warto też dodać że gościa stać na takie auto a na byle jaką bron już nie i to w kraju dzikusów...
Jeżeli któryś z was myśli że labrador obroni waszego domu bo to pies i ma stróżować i koniec kropka to ja pierdole nie mam siły pisać dalej......
"Są potomkami człowieka, który dał się złapać w siatkę na własnym podwórku..."
Labradory to chyba najbardziej pierdołowate i głupie z psów z jakimi kiedykolwiek miałem styczność. Moja była miała dwie sztuki i te psy nawet nie udawały że będą bronić domu. Warknąć im się zdarzyło dopiero jak się z nimi droczyłem, ale o jakimś gryzieniu nie ma mowy. Ojciec się śmiał że w razie włamu psy jeszcze pomogą wynosić rzeczy i będą się cieszyć że ktoś przyszedł w nocy przez wybite okno.
A weź się spóźnij z wypuszczeniem na dwór... to walił takiego kloca na środku salonu że szło się zarzygać. Aha zapomniałem dodać że psy musiały być trzymane w domu bo ciągle spierdalały- i nie wróciły do póki ktoś po debili nie pójdzie bo dla przykładu 3 ulice dalej już się zadomowiły u kogoś i miały wyjebane.
W dodatku spierdalały przed siebie jak się tylko uchyliło bramę wjazdową- po prostu biegły, między samochodami, wesoło merdając ogonkami do klaksonów i pisków opon- ciągle miałem nadzieje że któryś się w końcu pod ten samochód wpierdoli i będzie po kłopocie. Bo mnie serio już te psy wkurwiały.
Natomiast inny znajomy miał pekińczyka to skurwysyn był taki cięty że wystarczyło podejść pod drzwi i psu odpierdalało. To zwierze miało chyba coś nie tak z głową bo rzucało się na inne większe psy, ludzi, koty, konie i potrafiło to odstraszyć wszystko i wszystkich co się zbliżyło do jego terenu. Zresztą wyglądało to jak poczwarka demona i taki sam miało charakter. Przed śmiercią na zawał w podzięce obsrał cały dom.
A weź się spóźnij z wypuszczeniem na dwór... to walił takiego kloca na środku salonu że szło się zarzygać. Aha zapomniałem dodać że psy musiały być trzymane w domu bo ciągle spierdalały- i nie wróciły do póki ktoś po debili nie pójdzie bo dla przykładu 3 ulice dalej już się zadomowiły u kogoś i miały wyjebane.
W dodatku spierdalały przed siebie jak się tylko uchyliło bramę wjazdową- po prostu biegły, między samochodami, wesoło merdając ogonkami do klaksonów i pisków opon- ciągle miałem nadzieje że któryś się w końcu pod ten samochód wpierdoli i będzie po kłopocie. Bo mnie serio już te psy wkurwiały.
Natomiast inny znajomy miał pekińczyka to skurwysyn był taki cięty że wystarczyło podejść pod drzwi i psu odpierdalało. To zwierze miało chyba coś nie tak z głową bo rzucało się na inne większe psy, ludzi, koty, konie i potrafiło to odstraszyć wszystko i wszystkich co się zbliżyło do jego terenu. Zresztą wyglądało to jak poczwarka demona i taki sam miało charakter. Przed śmiercią na zawał w podzięce obsrał cały dom.
@speakniew
Nie niem kurwa, może zdrowy rozsądek? Myślisz że taka szyba samochodowa cię uratuje przed debilem z klamką z czarnego rynku? W takiej sytuacji ty i 26 kozaków którzy dali ci piwo za te kretynizmy skończyła by z rozjebaną głową na swojej własnej posesji.
Nie niem kurwa, może zdrowy rozsądek? Myślisz że taka szyba samochodowa cię uratuje przed debilem z klamką z czarnego rynku? W takiej sytuacji ty i 26 kozaków którzy dali ci piwo za te kretynizmy skończyła by z rozjebaną głową na swojej własnej posesji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów