📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tym kurwiarzom kacapskim potrzeba unoszonych barier jak na przejazdach kolejowych - unaczej sie sabaki nie naucza...
JaTylkonaChwile napisał/a:
tym kurwiarzom kacapskim potrzeba unoszonych barier jak na przejazdach kolejowych - unaczej sie sabaki nie naucza...
Co to da?? Może i taka melepeta nie wpadnie pod samochód, ale pójdzie dalej i sobie głupi ryj na czym innym rozwali.
A u nas święte krowy wbiegnie ci na pasy i tracisz prawko i idziesz siedzieć
0:18 typowy pieszy cwel. A machnę sobie ręką do jadącego 100 km/h samochodu, że mam pierwszeństwo. I CO MI ZROBICIE!?
Rozejrzeć się zanim wpakuje dupę na pasy? A po co to komu?
Najgorsze, ze już wkrótce tak to będzie w Polsce wyglądało, bo pisowskie kurwy jak zwykle chcą utrudnić życie ludziom i wprowadzili "pierwszeństwo dla pieszych". Teraz już nawet co 10 nie będzie się rozglądał, bo w końcu ma pierwszeństwo przed rozpędzonym TIRem i prawa fizyki maja się do niego nagiąć i TIR ma się zatrzymać przed pasami. A wszyscy kierowcy z powyższego filmiku, w Polsce byliby winni, chociaż doskonale widać czyja jest wina na 90% fragmentów.
Rozejrzeć się zanim wpakuje dupę na pasy? A po co to komu?
Najgorsze, ze już wkrótce tak to będzie w Polsce wyglądało, bo pisowskie kurwy jak zwykle chcą utrudnić życie ludziom i wprowadzili "pierwszeństwo dla pieszych". Teraz już nawet co 10 nie będzie się rozglądał, bo w końcu ma pierwszeństwo przed rozpędzonym TIRem i prawa fizyki maja się do niego nagiąć i TIR ma się zatrzymać przed pasami. A wszyscy kierowcy z powyższego filmiku, w Polsce byliby winni, chociaż doskonale widać czyja jest wina na 90% fragmentów.
0:41 babcia była lokalnym medium i położyła się na jezdni, bo przewidziała, że będzie przejechana.
Za potracenie na pasach powinno się samochód zabierać i prawko, tylko jeśli miał czas na bezpieczne zatrzymanie. Wpierdol by nie zaszkodził jako bonus.
Oto dowód na pierwszeństwo pieszego na przejściu, nawet jak się zbliża
A szkoda że nikt nie wysiadł i nie zaj3bał w łeb tej piździe z telefonem -.-
Kurwa... Ludzie mają zero szacunku do życia... Przeglądając ten portal nauczyłem się mieć oczy dookoła głowy za kółkiem i jako pieszy. Bez kitu ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów