📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A mówili, że jak wróci szkoła, to skończy się wrzucanie gimbo-gówna na sadistica. Oj, naiwni Wy...
Dwa lepy na łeb i tyle....
Nie jest fajnie dostać od takiej baby. Żyj z taką dobrze, to ci dobrze kotleta ubije.
PGRO84 napisał/a:
-mami co je to coura?
- hajzle jeden
Tak to brzmiało w oryginale.
co to za film kojarzysz może?
MatiLodz napisał/a:
co to za film kojarzysz może?
FIlm produkcji czechosłowackiej pt. "Słońce, siano i parę razy po gębie" (1989)
up@ tytuł idealnie oddaje to, co jest w tych 5 sekundach. Muszę zobaczyć cały film jesli jest tak zajebisty jak ten urywek
Kolega pyta czy ma ktoś link do całości
panta_rhei napisał/a:
Kolega pyta czy ma ktoś link do całości
Piękna scena, aż synka zawołałem, żeby mu pokazać jak od teraz będzie po pysku dostawał stereo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów