📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak, bo w tym wieku, to już tylko szydełkowanie, oglądanie TV i czekanie na śmierć...
Dobry melanż
Dyzzzio napisał/a:
No tak, bo w tym wieku, to już tylko szydełkowanie, oglądanie TV i czekanie na śmierć...
twoim zdaniem upijanie się w trupa i robienie bydła jest normalne? XD
dwie nachlane baby a to ci dziwota................ bo Wy wszyscy będziecie cały czas piękni i młodzi.....
SantaMaria napisał/a:
twoim zdaniem upijanie się w trupa i robienie bydła jest normalne? XD
To już kurwa się napić nie można?
Wyglada mi to na typowy weekend w UK
spoko, poprawiło mi humor, jeszcze jak zobaczyłem jak bidna próbuje wyczołgać się z tego żywopłotu to padłem
wzioł bym do domu i ruhał obie
och kurwa najgorszy rodzaj bab na świecie 40-kilka lat czy 50-kilka, zapuszczona, w domu mąż śmierdziel piwo i mecz. Wyrwie się raz na ruski rok z koleżankami i odpierdala akcje, takie to potrafią brudne fiuty ssać po kiblach albo ruchać się z jakimiś desperatami po krzakach. Nic mnie tak nie obrzydza jak takie kobiety. To są też w większości te p0lki [nie mówię, że to są p0lki, ale ten sam typ bab], które jeżdżą do egiptu, turcji i tam dają dupy śniadym księciom i to są te p0lki, które oni tak chwalą się, że ruchają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów