"Już teraz wiem że Niemcy są mi po to
żeby po Passaty ganiać dzień i nocą "
- logikatory na facebooku
All matter is merely energy condensed to a slow vibration.Obrażanie kogoś, bo akurat pasuje mu passat do przewozu np. ciężkich gabarytów typu gruba teściowa czy inne badziewia świadczy o dnie intelektualnym kolego.
O, znowu temat o samochodach i znowu wiesiors4 próbuje zabłysnąć jak gówno w kiblu.
chuj wie, do czego te głąby się przypierdalają
Polecam poczytaćwiesiors4 twoja szydera i brak szacunku wobec innych jest obrazą samą w sobie.
Zgrywasz wielkiego kozaka, pierdolonego celebrytę co to on nie wie jak to on gardzi kierowcami vw a robisz z siebie pajaca przy przyklasku gimbusów.
"Wieśwagen", "motoryzacyjni impotenci", wrzucanie wszysctkich vw do jednego worka, traktowanie użytkowników volkswagena jako kogoś gorszego.
Kim ty kurwa jesteś pajacu, żeby oceniać innych po tym, jakim autem jeżdżą?
Pochwal się czym TY jeździsz o ile kupiłeś auto za własną harówę a nie za kieszonkowe rodziców.
Mi jest szkoda tych którzy uważają Passata za dobre auto, takie twierdzenie jednoznacznie potwierdza, że po prostu niczym innym nie jeździli.
Nie wierzę, że ktoś kto miał okazję pojeździć jakimś BMW, Mercedesem, Chryslerem, Lexusem czy nawet Volvo przesiadając się do Passata nie stwierdzi, że to najprzeciętniejszy z przeciętnych dupowóz dla mało zamożnych.
Zyczę Wam wszystkim żebyście mieli okazję przekonać się jak kiepskim autem jest Passat.