📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem jak Was ale mnie w ogóle nie kręcą te "nowe gry" z wyjebana grafiką, wymaganiami z kosmosu i mega ceną (no dobra tu przesadziłem przecież jest TPB ) Stare gry wymiatają!
Go fuck yourself!
mungo napisał/a:
Jak takie gowno dostalo sie na glowna??
Go fuck yourself!
@up jezu żartujesz chyba? Jest chyba jednym z bardziej wkurwiających. W dwójce zdecydowałem że przeboleję ale w jedynce to on był właśnie głównym powodem tego że kupiłem angielską wersję (mimo że młodszy brat dał mi polską). Koleś jest żenującą pizdą, cweloną w mrokach piwnic swojej starej podstawówki. Biorą pedała, który całe życie kątem oka spogląda czy wszystkie dziewczyny na niego patrzą i każą "zrób taki głos jak ci się wydaje że mają twardzi faceci". I zrobił. Jakby casting przeprowadzili pod osiedlową żabką to mieli by 100 razy taniej i 100 razy lepiej.
Polski lektor w żaden sposób tego nie pobije..
Łezka się w oku kręci Panowie! Niby głupia gra ale to trzeba 'przeżyć aby zrozumieć' ahh i jeszcze Icewind dale.. a ten tu z quake'em wyjebał, beka
Browar za Baldura tak wielki jak kutas w dupę wszystkim niedojebanym hejtom bez jaj i przyszłości!
@pjm @agreal
W grze głosu Geraltowi nie udzielał Żebrowski tylko Jacek Rozenek.
Żebrowski "zagrał" tylko w filmie i serialu (co niespecjalnie mu wyszło).
W grze głosu Geraltowi nie udzielał Żebrowski tylko Jacek Rozenek.
Żebrowski "zagrał" tylko w filmie i serialu (co niespecjalnie mu wyszło).
pjm77 napisał/a:
@up jezu żartujesz chyba? Jest chyba jednym z bardziej wkurwiających. W dwójce zdecydowałem że przeboleję ale w jedynce to on był właśnie głównym powodem tego że kupiłem angielską wersję (mimo że młodszy brat dał mi polską). Koleś jest żenującą pizdą, cweloną w mrokach piwnic swojej starej podstawówki. Biorą pedała, który całe życie kątem oka spogląda czy wszystkie dziewczyny na niego patrzą i każą "zrób taki głos jak ci się wydaje że mają twardzi faceci". I zrobił. Jakby casting przeprowadzili pod osiedlową żabką to mieli by 100 razy taniej i 100 razy lepiej.
W Wiedźminie głos podkłada Jacek Rozenek, i jak najbardziej słusznie, nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli, więc nie wiem o jakim Żebrowskim wy tu mówicie. Wystarczy zresztą posłuchać kilka audiobooków w jego wykonaniu to się przekonasz.
"Calishyci, Tethyrianie, ludzie z Waterdeep... wszyscy oni w końcu trafiają do Amn."
W drugiej części BG był chyba najlepszy polski dubbing ever, ech..., ale z "nowszych" gier zajebiście wypadł Talar w wiedźminie i tekst Baraniny:
-Co słychać
-Stare kurwy nie chcą zdychać
W drugiej części BG był chyba najlepszy polski dubbing ever, ech..., ale z "nowszych" gier zajebiście wypadł Talar w wiedźminie i tekst Baraniny:
-Co słychać
-Stare kurwy nie chcą zdychać
@upup i jeszcze wyżej. Jestem pewien, że macie rację, nigdy się nie zastanawiałem kto to podkładał, kolega napisał że Żebrowski, to założyłem że ma rację. Nie zmienia to faktu że Rozenek zrobił to beznadziejnie. I nie twierdzę, że ma zły głos czy coś tylko po prostu ma okropną manierę. To jest tak jak komuś każą "być bardziej męskim" - robi to tak jak sobie on to wyobraża. Problem polega na tym że gówno o tym wie, i w efekcie wychodzi efekt jednostrzałowego pedała wsłuchującego się w Głęboki Tembr Swojego Własnego Głosu i myślącego tylko o tym czy wszystkie cipy dookoła są już pod jego wpływem dostatecznie wilgotne. Jak to powinno być zagrane? Przejdź się do lokalnej sekcji bokserskiej czy podnoszenia ciężarów. Pogadaj z kilkoma dobrymi zawodnikami, przekonasz się jak wygląda maniera, swoboda, niewymuszony humor, spokój, inteligencja (sic!) itd prezentowane przez naprawdę napompowanych testosteronem, ciężko pracujących na swoją męskość facetów. I porównaj to z manierą takiego wypierdka, który przeklnie kilka razy sztucznie mówiąc niższym głosem niż jego naturalny. Żenada.
Warto przypomnieć o Jarosławie Boberku, który też w mnogości gier się udzielał - Wiedźmin, Fallout 3 (zajebiscie udaje niemca ) Warcraft 3, w BG II też był, Gothic 2 i 3, Skyrim i wiele innych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów