📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
i widzi to wszystko islamski przybysz z afryki i co może zrobić? stwierdzić że za chuja sie nie zintegruje z tym pajacami którym palma juz dawno odjebała..
HAL9000/2 napisał/a:
i widzi to wszystko islamski przybysz z afryki i co może zrobić? stwierdzić że za chuja sie nie zintegruje z tym pajacami którym palma juz dawno odjebała..
Dokładnie, co innego gdyby to koza szczała wtedy integracja nastąpiła by w 100%
Zawsze się zastanawiałem skąd Pipi miała tyle siły, dzięki sadolowi zagadka dziś została rozwiązana
a dla poprawy smaku:
spoko mam też i coś dla ciebie
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
a dla poprawy smaku:
TB303 napisał/a:
To tłuste dupsko?! Takie coś może się jedynie czarnuchom podobać.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
i takie przebieranki to rozumiem :
najebany chop przebral sie za babe - hehe (jesli kogos smiesz atakie rzeczy)
w kazdym innym przypadku to choroba psychiczna
najebany chop przebral sie za babe - hehe (jesli kogos smiesz atakie rzeczy)
w kazdym innym przypadku to choroba psychiczna
KlinikaAborcyjna napisał/a:
a dla poprawy smaku:
To tłuste dupsko?! Takie coś może się jedynie czarnuchom podobać.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Jeśli nie rozumiesz różnicy między duzym-tłustym, a dużym-wyćwiczonym tyłkiem to już twoja sprawa. Ale nie wymagaj ode mnie podniecania się tymi pierwszymi.
TB303 napisał/a:
Jeśli nie rozumiesz różnicy między duzym-tłustym, a dużym-wyćwiczonym tyłkiem to już twoja sprawa. Ale nie wymagaj ode mnie podniecania się tymi pierwszymi.
A ktoś ci nakazał jarać się tą dupą? Nie? to po jakiego człona się bulwersujesz. Każdy lubi co innego ty chłopców inny anorektyczki ja zgrabne dziewczyny a inni tłuste babska.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@up
A mi się właśnie taka dupka podoba, są gusta i guściki
A mi się właśnie taka dupka podoba, są gusta i guściki
To ogólnie jałowa rozmowa - taka kłótnia o pierdoły, nie mające żadnego znaczenia. Odejdźmy w pokoju!
edek.bajzel napisał/a:
a chuj w dupę
pedałom i dziwakom
lesbom, tranwestytom
i innym pojebanym formom życia na ziemi
Co kto lubi
widzę, jeden załapał przynentę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów