Tak się jeździ pod Wrocławiem.[video]
[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu nie ma co komentować. Kawał głupiego chuja prowadzi świetny samochód.
Szkoda że numerów blach nie widać. Bo z wiadomymi numerami w jakiś dziwny sposób samoistnie samochód mógł by się mu popsuć. Tak całkiem przypadkowo. Ktoś by tylko koło niego przechodził.
chyba nie chce wiedziec jak sie jezdzi nad Wroclawiem
już myślałem że będzie o mnie, a tu taka chujowa 40, fe
i co to już, nie wiem co wy w tym takiego strasznego widzicie 200km na wschód od was coś takiego jest normalną codziennością
cizia666 napisał/a:
Szkoda że numerów blach nie widać. Bo z wiadomymi numerami w jakiś dziwny sposób samoistnie samochód mógł by się mu popsuć. Tak całkiem przypadkowo. Ktoś by tylko koło niego przechodził.
Welcome in Poland
Nie czaje, a nóż widelec gdzieś się śpieszył a ta micra czy ki chuj przed nim się pierdoliła. nikogo do rowu nie spychał, nikomu pierwszeństwa nie wymuszał a przez te zasrane wysepki nasrane na gęsto przy większych miastach nie da się normalnie wyprzedzić zawalidrogi żeby nie wyjść na idiotę.
Ja widząc takiego w lusterku , który mi tak siedzi na rogu auta i chce wyprzedzić mam ochotę czasami jebnąć do oporu w hamulec co by przyjebał w dupsko, ale szkoda auta
@up
a widzisz, powinieneś wyluzować i odpuścić baranowi, w takich przypadkach najlepiej puścić go przodem, niech jedzie. Po jaka kurwę pytam się, podnosić ciśnienie sobie i jemu ??
a widzisz, powinieneś wyluzować i odpuścić baranowi, w takich przypadkach najlepiej puścić go przodem, niech jedzie. Po jaka kurwę pytam się, podnosić ciśnienie sobie i jemu ??
no wlasnie
wszyscy dra lacha ze to chuje w beemkach zapierdalaja jak debile
a ja czesciej widze debili w vw lub jeszcze czesciej wlasnie w volviakach i innych tzw markach premium ktore z premium juz nic nie maja wspolnego. siedzi jakis managierek sredniego czy wyzszego szczebla sluzbowej furce, naogladal sie reklam ze ma dynamiczny i bezpieczny samochod i zapierdala jak debil. jak sie rozjebie to wrzask ze to nei jego wina tylko tego drugiego bo on jechal volvo
wszyscy dra lacha ze to chuje w beemkach zapierdalaja jak debile
a ja czesciej widze debili w vw lub jeszcze czesciej wlasnie w volviakach i innych tzw markach premium ktore z premium juz nic nie maja wspolnego. siedzi jakis managierek sredniego czy wyzszego szczebla sluzbowej furce, naogladal sie reklam ze ma dynamiczny i bezpieczny samochod i zapierdala jak debil. jak sie rozjebie to wrzask ze to nei jego wina tylko tego drugiego bo on jechal volvo
nie wiem o co tu biega? koleś wziął cie jakbyś w miejscu stał i po chwili nawet już po nim smrodu nie poczułeś, a przeżywasz jak żyd okupacje
mam nadzieję, że to ścierwo skończy kiedyś na hardzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów