Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co będzie jak juz zdąży odpocząć, a nie zdąży sie zmęczyć
pierdolisz - niektóre rasy mają wryte w mózgu to jak mają się zachowywać i przez 3 tygodniową tresurę chcesz wykorzenić ich instynkty? powodzenia!
@Up
Spotkałem się dokładnie z tą rasą psów i wiem co mówię Panie specjalisto ^^
myślę, że większość użytkowników forum spotkała się z tą rasą psów. wiele osób spotkało się z dresami z "pit bullem" w golfie albo bmw co było starsze niż właściciel. a że wiesz co mówisz to oznacza jedno - jeszcze myślisz.
ja tam wszystkich rozumów nie zjadłem ale wydaje mi się że znasz się na hodowli psów jak kura na pieprzu.
dalsza dyskusja na temat wychowania psów nie ma sensu - wiesz lepiej więc w ciągu 2 tygodni wytrenuj sobie pupila i żyj w błogostanie iż jesteś specjalistą!
myślę, że większość użytkowników forum spotkała się z tą rasą psów. wiele osób spotkało się z dresami z "pit bullem" w golfie albo bmw co było starsze niż właściciel. a że wiesz co mówisz to oznacza jedno - jeszcze myślisz.
ja tam wszystkich rozumów nie zjadłem ale wydaje mi się że znasz się na hodowli psów jak kura na pieprzu.
dalsza dyskusja na temat wychowania psów nie ma sensu - wiesz lepiej więc w ciągu 2 tygodni wytrenuj sobie pupila i żyj w błogostanie iż jesteś specjalistą!
Dobrze , wytrenuje pupila i będę dalej egzystował z myślą o tobie , grunt to kompromis, pozdrawiam ^^
byłeś w stanach? a ja znam kogoś kto był!
czytaj ze zrozumieniem!
sadistic.pl/pit-bull-silne-bestie-vt103126.htm972347 - i czytaj do skutku! aż zrozumiesz.
i tak mi się przypomniało:
-każda suka pit-a musi mieć chociaż jeden miot w życiu
-pierwszy szczeniak z miotu jest najsilniejszy
To dlaczego Pit Bull Terrier'om doszyto łatkę psów "zabójców" to nieodpowiednie wychowanie szczeniaka a właściwie jego brak, mało kto dzisiaj tresuje swoje pupile (a to nie jest wielka sztuka 2-3 tygodnie) , więc wiele osób nie powinno mieć psów tego typu (ze skłonnością do agresji) tak jak pisałem kwestia tresury.
2-3 tygodnie? O czym Ty mówisz? Miałeś kiedyś psa?
Odbycie szkolenia nie jest rownoznacze z wyszkoleniem psa. Szkolenie to poznanie technik przez właściciela i wprowadzenie dla psa. Potem jakiejś pół roku ciężkiej pracy, a w kolejnym okresie regularne ćwiczenia.
Chyba, że dla ciebie siad czy waruj jest wystarczajace
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów