📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
miodna gadka
I pomyśleć, że w miejsce takiego serialu wjebali jakieś pierdolone badziewia typu barwy szczęścia itd.
Najlepszy Polski serial jaki oglądałem. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli.
Najlepszy polski serial kryminalny/sensacyjny to Fala Zbrodni! Akcja w każdym odcinku, piętrowa intryga, dwuznaczne postacie (nie mowa o chlaniu albo dziwkach )
@up
Chodzi o klimat, ktory jednak jest najblizszy tego co kiedys sie dzialo w Wydzialach Morderstw
Chodzi o klimat, ktory jednak jest najblizszy tego co kiedys sie dzialo w Wydzialach Morderstw
Serial bardzo dobry, tylko dlaczego tvp ocenzurowała 2 i 3 sezon? Bo ze wzgledu na zwiekszoną oglądalność (1 sezon leciał po 22) przesuneli czas emisji na 20 albo 21, wiec musi byc cenzura.
Ale najwieksze skurwysynstwo jest takie, ze kupujac serial na DVD dostajesz ocenzurowana wersje!
Ale najwieksze skurwysynstwo jest takie, ze kupujac serial na DVD dostajesz ocenzurowana wersje!
@up o taki klan na przykład.
Za Pitbulla zawsze PIWKO!!!! Teksty Despera, Gebelsa, Igora to miód na uszy telewidza.
o co chodzi w tej scenie ? pytam poważnie
bo na podstawie wyrwanej z kontekstu minuty ciężko ocenić co miał zamiar gajos ugrać tą gatką
bo na podstawie wyrwanej z kontekstu minuty ciężko ocenić co miał zamiar gajos ugrać tą gatką
Mogłeś dodać tyle dobrych scen z Pit Bulla, a wybrałeś tą - szkoda. Scena sama w sobie mistrzowska, ale jak ktoś nie zna kontekstu to może jej nie zrozumieć. Mimo wszystko polecam serial, nie bez powodu ma pierwsze miejsce w rankingu na Filmwebie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów