Z ręką na sercu można udać się do najbliższej biedronki, i bez skrupułów kupić co się żywnie podoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Z ręką na sercu można udać się do najbliższej biedronki, i bez skrupułów kupić co się żywnie podoba
a pierdoli to po chuj te kropki?
To jest oznaczenie producenta puszki [pustej]. Browar ma kilku dostawców puszek i po tym się ich rozróżnia.
Czuję różnice między piwem a tym czymś z biedrony tego samego producenta. Na promocję dają piwo zepsute lub prawie przeterminowane. Piwo lubię i robię sam, czasem wypijam coś lokalnego, ale nie koncerniaka.
Trochę przynudza kolega.
Trochę przynudza kolega.
kropki na puszcze oznaczają że towar się nie sprzedał i z powrotem został przetwożony kropek może być maxymalnie trzy ,----rozwinięcie ---- piwo x nie sprzedało się przed upływem końca przydatności zostaje odesłane do brawaru tam jest wlewane do kotła uszlachetniane i spowrotem w puszki i tak do trzech razy ,za każdym razem na puszce nabijana jest kropka
Jak jeszcze raz mlaśnie albo przełknie ślinę jakby połykał litr wody, a zawołam Bongmana żeby go wysuszył.
nie wrzucajcie tego wiecej , kurwa ja umieram
OMG koles ma specjalnie zrobiony film o tych kropkach .kolor kropki to oznaczenie partiiiiiiisicsicdsci
Gościu pierdoli głupoty bo lech z biedronki ten wiekszy a zwykły to 2 różne piwa. Kolor i smak zupełnie inny.
robie w serwisie maszyn dla przetwórstwa miesnego po całej Polsce i co ku.... im się opłaca sortowac mięcho na biedrone, lidla i inne sklepy a browarom juz nie ??? bajerowac to my nie nas
CYPRIAN napisał/a:
kropki na puszcze oznaczają że towar się nie sprzedał i z powrotem został przetwożony kropek może być maxymalnie trzy ,----rozwinięcie ---- piwo x nie sprzedało się przed upływem końca przydatności zostaje odesłane do brawaru tam jest wlewane do kotła uszlachetniane i spowrotem w puszki i tak do trzech razy ,za każdym razem na puszce nabijana jest kropka
Jak w telewizji powiedzą, że Donald Tusk to prezydent Kairu to też uwierzysz?
wypił kilka piw i pierdoli od rzeczy. Chuj w te kropki, tak jak to niektórzy już tutaj napisali, nie spróbuje dużego Lecha z biedronki i porówna ze zwykłym z monopola.
4 sekundy wytrzymałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów