18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
otomin 2019-09-05, 10:18
Ach ten Fred, zawsze co spierdoli.
Zgłoś
F................r 2019-09-05, 12:24 2
no ok, spoko, fajnie. tylko po co?
Zgłoś
garota 2019-09-05, 12:39 1
A wystarczyło że tata by kopnął mamę w brzucho w odpowiednim momencie...chociaż może kopnął za lekko stąd to niedojebanie umysłowe reprezentuje ten chłopiec?
Zgłoś
jasypan 2019-09-05, 12:57 3
Wyspiarskie, najebane kmioty.

Szkoda gadać.
Zgłoś
TB303 2019-09-05, 13:53 18

Ta mina chyba idealnie opisuje poziom intelektualny tego osobnika.
Zgłoś
Dzikiżółw 2019-09-05, 18:18
Spokojnie, głupszy już nie będzie
Zgłoś
zeto88 2019-09-05, 19:49
Uważam, że znam język angielski całkiem dobrze, ale tego za chuja nie rozumiem, jedynie pojedyncze słowa O_o
Zgłoś
Rutik 2019-09-05, 21:30
Up
To są Szkoci. Z jakiego konkretnie miejsca nie wiem, ale nie dziwię ci się że ledwo łapiesz o co im biega bo zajebiscie mocny akcent mają.
Zgłoś
WhiteShadow 2019-09-05, 22:12
No brain no pain
Zgłoś
mateusz123pl 2019-09-05, 23:04
Rutik napisał/a:

Up
To są Szkoci. Z jakiego konkretnie miejsca nie wiem, ale nie dziwię ci się że ledwo łapiesz o co im biega bo zajebiscie mocny akcent mają.

Po pijaku to i ja mam zajebiscie mocny polskibakcent ze wielu ledwo lapie
Zgłoś
skandal 2019-09-06, 14:59
Na 99% to jest Glasgow. Gdy przyjechałem pierwszy raz , myślałem że pilot samolotu pomylił kraje.
Po 8 latach, w tym 4 na uniwersytecie, nadal od czasu do czasu mam problem ze zrozumieniem co ktoś mówi. Szczególnie tzw NEDs czyli non educated delinquents.

To jest typowy przykład NEDs, odpwiednik naszych dresiarzy. Tylko że zamiast wódki, piją obrzydliwe, bardzo słodkie wino z ogromną ilością kofeiny.
Zgłoś
kret_ekg 2019-09-06, 20:16
najebany to do domu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów