Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I cyk, spierdolona psychika do końca życia.
Uwierz mi że tak. Matka umarła mi na rękach gdy miałem 16 lat. Do dzisiaj mi się śni po nocach jak umiera
Ja pierdole, jakim skończonym debilem trzeba być, żeby wypisywać takie bzdury? Ciekawe, jakby tobie ktoś zajebał matkę a wideo z twoim wyciem w tle obiegło by sieć z takimi komentarzami. Sadol sadolem i śmiejemy się tu kurwa z idiotów, którzy w beznadziejnie głupie sposoby eliminują się z tego świata, jedziemy po cyganach i hindusach jak coś odpierdolą, z "motopizd", ale jak cierpią dzieciaki, które są Bogu ducha winne, to się nóż w kieszeni otwiera. Nie mamy wpływu na to, gdzie się rodzimy, ale mamy wpływ na to, kim możemy być i to rodzice zawsze są tymi pierwszymi ludźmi w naszym życiu, którzy dają nam jakieś wskazówki do tego, jak postępować. Dzieciaki widać, że były mocno przywiązane do matki, bo jak tępy chuju widzisz, strata tak bliskiej osoby boli.
Niestety, żyjemy w obskurwiałych czasach, gdzie poziom zidiocenia społeczeństwa wyjebuje poza skalę odwrotnie proporcjonalnie do poziomu pozostawania człowiekiem.
Ja pierdole, jakim skończonym debilem trzeba być, żeby wypisywać takie bzdury? Ciekawe, jakby tobie ktoś zajebał matkę a wideo z twoim wyciem w tle obiegło by sieć z takimi komentarzami. Sadol sadolem i śmiejemy się tu kurwa z idiotów, którzy w beznadziejnie głupie sposoby eliminują się z tego świata, jedziemy po cyganach i hindusach jak coś odpierdolą, z "motopizd", ale jak cierpią dzieciaki, które są Bogu ducha winne, to się nóż w kieszeni otwiera. Nie mamy wpływu na to, gdzie się rodzimy, ale mamy wpływ na to, kim możemy być i to rodzice zawsze są tymi pierwszymi ludźmi w naszym życiu, którzy dają nam jakieś wskazówki do tego, jak postępować. Dzieciaki widać, że były mocno przywiązane do matki, bo jak tępy chuju widzisz, strata tak bliskiej osoby boli.
Niestety, żyjemy w obskurwiałych czasach, gdzie poziom zidiocenia społeczeństwa wyjebuje poza skalę odwrotnie proporcjonalnie do poziomu pozostawania człowiekiem.
Wczoraj się urodziłeś, że nie wiesz, że takie rzeczy dzieją się codziennie na planecie zwanej Ziemią? Dzieją się nawet gorsze, więc musisz chodzić non stop nieźle wkurwiony. Proponuję jakąś terapię, czy coś, a czasy są dość dobre, lepiej pewnie byś miał w średniowieczu, co?
Mlody chcial por*chac poki ciepla ale zeszla sie reszta rodziny i jeszcze nagrywaja
Chuj z Tobą ludzka spierdolino. Twoja matka popełniła życiowy błąd pozwalając Ci żyć.
Dokładnie tak jest. Specjalnie się zalogowałem, żeby Tobie podziękować za ten komentarz. Pozdrowionka
@pazuzu: jaaaasne tak tłumacz swoje problemy emocjonalne. Też jestem tu kilka lat ale treści tego typu w dalszym ciągu wzbudzają u mnie ludzkie emocje. Ty zachowujesz się jak byś był z nich wyprany. Odjebaj się od tych którzy jeszcze potrafia dostrzec ludzka tragedię, i nie pierdol że Sadol służy do szydzenia z niej. Wracaj do swoich dzikich krajów. Z ubolewaniem.
Jak boli Cię tak ludzka tragedia to co tutaj robisz?
witamy na sadolu, a teraz morda w kubeł i grzecznie oglądaj materiał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów