Niezrównoważony ekosystem - brak naturalnych wrogów, dużo szamy i biegające w dziesiątkach tysiący efekty tej sytuacji ;p
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łapać żywe i do Afryki wysyłać. Tam się rozmnożą i problem głodu rozwiązany.
nie lepiej jakims tam walcem pojezdzic
jakby tam kota puścić to by go zagryzły XD
Dzisiejszemu kotu bliżej do Garfielda niż do łowcy.
Myszy by po nim łaziły a on by miał wyjebane.
Myszy by po nim łaziły a on by miał wyjebane.
wpuście tam kitajców to zaraz wszystko wyżrą.
@kupan myslalem o tym w 1:33.
Myszy to jeszcze pol biedy. Szczury to sa dopiero przejebane. Na kopalni jak spotkalem samice-szczura ktora zajmowala sie wlasnie dziecmi, to jebana mi sie od razu rzucala. Wdrapala sie na mnie a co suke zrzucilem to ta dalej swoje. Zabic to bylo ciezko w amoku (bo chuj wie jakie to ma choroby). Jebana mnie jeszcze pare dni meczyla az sie udalo i zajebalem.
Kurwa...bylem przesladowany przez szczura...
Myszy to jeszcze pol biedy. Szczury to sa dopiero przejebane. Na kopalni jak spotkalem samice-szczura ktora zajmowala sie wlasnie dziecmi, to jebana mi sie od razu rzucala. Wdrapala sie na mnie a co suke zrzucilem to ta dalej swoje. Zabic to bylo ciezko w amoku (bo chuj wie jakie to ma choroby). Jebana mnie jeszcze pare dni meczyla az sie udalo i zajebalem.
Kurwa...bylem przesladowany przez szczura...
Tak to jest jak się pożyteczne węże wytłukło, bo "brzydkie". I się włochate szkodniki namnożyły.
mój kot byłby w niebowzięty
nie jestem pewien, ale w australii jest całkowity zakaz wprowadzania do ekosystemu nowych gatunków drapieżników z uwagi na to co działo sie wcześniej. Mieli juz ładnych kilka plag szkodnikow- zające, żaby, wkurwiające owady . W takich sytuacjach wdrażany był system pt ' niech zajmą sie tym drapieżniki '. Przywozili wtedy różne zwierzęta, np właśnie koty, które po tym jak skończyły ze szkodnikami wzieły sie za inne, rzadkie gatunki zwierząt. Jedna plaga zżerała drugą, a potem nie wiedzieli co z tym robic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów