Niewolnicy i tak o tym zapomna jak zapomnieli o sierotach oddawanych do domów pedofilów w zgodzie z lewicową ideą.
Niewolnicy i tak o tym zapomna jak zapomnieli o sierotach oddawanych do domów pedofilów w zgodzie z lewicową ideą.
dobrze ze dźwięk wycięto bo jeszcze by ktoś przetłumaczył..
Przepraszam, już naprawiłem.
Kto by pomyślał że test przeznaczony do badania człowieka nie pokaże miarodajnego wyniku przy testowaniu jebanej Coli xD Ziomek....Gadasz o manipulowaniu ludzi, a sam wierzysz w takie gówno xD
Rozumiem gdyby test na coli nie zadziałał, ale dlaczego dał wynik pozytywny? To powinno ci dać do zrozumienia, że ja nie wyłączyłem myślenia, a to ty ślepo wierzysz z góry odrzucając wszystko co jest sprzeczne z twoją wiarą.
Rozumiem gdyby test na coli nie zadziałał, ale dlaczego dał wynik pozytywny? To powinno ci dać do zrozumienia, że ja nie wyłączyłem myślenia, a to ty ślepo wierzysz z góry odrzucając wszystko co jest sprzeczne z twoją wiarą.
Właśnie przez takich głupków, dyskutantów, niedowiarków, mamy taki obraz pandemii jaki mamy
Ogromna ilość zachorowań i zgonów
DzidaZawodnik
Przez takich właśnie DZIWKAzawodników, którzy odrzucają twarde i oczywiste dane naukowe, którzy odrzucają naukę samą
w sobie. Spekulanci, spiskowcy, wierzący w płasko ziemię, szkodliwość 5G ,zachipowanie ludzi i potwora spaghetii
Szczepionki - próba zachipowania ludzi
Testy - spisek całego rządu
Maseczki - ograniczenie wolności i swobód obywatelskich
Proszę popatrzeć na przebieg pandemii w krajach taich jak Korea czy Japonia
Dzienna ilość zachorowań ? 300 osób
Ale tam nie dyskutuje się z zaleceniami specjalistów, tam wierzy się w naukę i to co mówią np lekarze
Społeczeństwo jest zdyscyplinowane i mądre. Bo tego uczą w szkole.
U nas najwięcej do powiedzenia mają Sebixy, Janusze i inne Grażyny po super szkołach
Seba ile skończyłes klas ? ? ? - pyta kolega
No 8 - odpowiada Seba
Pierszwa, druga i sześć trzecich
w sobie. Spekulanci, spiskowcy, wierzący w płasko ziemię, szkodliwość 5G ,zachipowanie ludzi i potwora spaghetii
Szczepionki - próba zachipowania ludzi
Testy - spisek całego rządu
Maseczki - ograniczenie wolności i swobód obywatelskich
Proszę popatrzeć na przebieg pandemii w krajach taich jak Korea czy Japonia
Dzienna ilość zachorowań ? 300 osób
Ale tam nie dyskutuje się z zaleceniami specjalistów, tam wierzy się w naukę i to co mówią np lekarze
Społeczeństwo jest zdyscyplinowane i mądre. Bo tego uczą w szkole.
U nas najwięcej do powiedzenia mają Sebixy, Janusze i inne Grażyny po super szkołach
Seba ile skończyłes klas ? ? ? - pyta kolega
No 8 - odpowiada Seba
Pierszwa, druga i sześć trzecich
No dobra dobra nie zesraj sie, sam nie lubie szurów, ale czemu cola pokazała pozytywny. Oto jest pytanie xd I tłumaczenie ;łeee bo ty nie rozumieszz bo to jest takie zaawansowane ze ja nie rozumiem i ty nie rozumiesz jest na takim samym poziomie jak szurstwo i nawijanie o plandemii. lol
Lubelska sekcja mmaNo dobra dobra nie zesraj sie, sam nie lubie szurów, ale czemu cola pokazała pozytywny. Oto jest pytanie xd I tłumaczenie ;łeee bo ty nie rozumieszz bo to jest takie zaawansowane ze ja nie rozumiem i ty nie rozumiesz jest na takim samym poziomie jak szurstwo i nawijanie o plandemii. lol
nie tylko cola pokazuje pozytywny tymbark tez a raczej nie mają podobnego składu więc to daje do myślenia
- Po pierwsze to nie test PCR a test wykrywający przeciwciała, których ewentualna obecność powoduje reakcje chemiczną, którą się objawia jako zmiana barwna
- Po drugie ten debil używa coli o niskim pH (ok. 2-3), a nie osocza o dużo bardziej zasadowym odczynie (pH ~7,4) - w efekcie czego następuje przesunięcie równowagi reakcji i form aminokwasów na stronę form kationowych, czego efektem mogą być fałszywie dodatnie wyniki (co wynika z blokady grup karboksylowych aminokwasów i innych anionowych przez protony) - wystarczyłoby zrobić elektroforezę takiego fałszywego testu i już byłoby wiadomo, że to nie reakcje estryfikacji odpowiadają za zmianę barwy, a blokada części grup polarnych
- Po trzecie testy serologiczne/paskowe i inne modyfikacje testów wykrywających IgG/IgM są mało swoiste i średnio czułe, dlatego np. w Polsce się ich nie wykonuje, bo wyniki dodatnie można mieć np. w czasie grypy, RZS, gorączki trzydniowej i wielu wielu innych chorób - szczególnie gorączkowych
No ale świetna propaganda dla niedouczonych kmiotów, którzy mają tyle wspólnego z medycyną co Vateusz z obniżaniem podatków a PiS z godnością człowieka lub Tusk z byciem prawdomównym człekiem
PS Do myślenia to daje wasza głupota i naiwność ćwoki, ja pierdole, ale zwierzyniec
PS 2 Sok jabłkowy również ma dużo niższe pH - bo ok. 3-4,5, a gazowany 2-3
PS 3 A co do testów RT-PCR - to jak cymbały wyjaśnicie, że w niektórych grajach tylko co 10 jest dodatni a w Polsce co 2-5, skoro nawet cola powoduje wyniki dodatnie?
Ja pie**ole, ale debil xD
- Po pierwsze to nie test PCR a test wykrywający przeciwciała, których ewentualna obecność powoduje reakcje chemiczną, którą się objawia jako zmiana barwna
- Po drugie ten debil używa coli o niskim pH (ok. 2-3), a nie osocza o dużo bardziej zasadowym odczynie (pH ~7,4) - w efekcie czego następuje przesunięcie równowagi reakcji i form aminokwasów na stronę form kationowych, czego efektem mogą być fałszywie dodatnie wyniki (co wynika z blokady grup karboksylowych aminokwasów i innych anionowych przez protony) - wystarczyłoby zrobić elektroforezę takiego fałszywego testu i już byłoby wiadomo, że to nie reakcje estryfikacji odpowiadają za zmianę barwy, a blokada części grup polarnych
- Po trzecie testy serologiczne/paskowe i inne modyfikacje testów wykrywających IgG/IgM są mało swoiste i średnio czułe, dlatego np. w Polsce się ich nie wykonuje, bo wyniki dodatnie można mieć np. w czasie grypy, RZS, gorączki trzydniowej i wielu wielu innych chorób - szczególnie gorączkowych
No ale świetna propaganda dla niedouczonych kmiotów, którzy mają tyle wspólnego z medycyną co Vateusz z obniżaniem podatków a PiS z godnością człowieka lub Tusk z byciem prawdomównym człekiem
PS Do myślenia to daje wasza głupota i naiwność ćwoki, ja pie**ole, ale zwierzyniec
PS 3 A co do testów RT-PCR - to jak cymbały wyjaśnicie, że w niektórych grajach tylko co 10 jest dodatni a w Polsce co 2-5, skoro nawet cola powoduje wyniki dodatnie?
Świetny komentarz! Szkoda, że Sebixy i tak z tekstu może zrozumieją jedynie "debil"...
Ja pierdole, ale debil xD
PS Do myślenia to daje wasza głupota i naiwność ćwoki, ja pierdole, ale zwierzyniec
wykrył czy nie wykrył covida w coli ? prosta odpowiedz tak czy nie
Świetny komentarz! Szkoda, że Sebixy i tak z tekstu może zrozumieją jedynie "debil"...
mylisz sie. zrozumieja tylko "xD"
wykrył czy nie wykrył covida w coli ? prosta odpowiedz tak czy nie
Dobra, słuchaj ćwoku niedouczony:
Po pierwsze: testy serologiczne nie wykrywają COVID, ale wykrywają przeciwciała
Po drugie : COVID to nazwa choroby, a nie wirusa, COVID diagnozuje się na podstawie objawów klinicznych i potwierdzenia obecności zakażenia SARS-CoV-2 - sam fakt zakażenia tym wirusem nie jest tożsamy z chorowaniem na COVID -19, a testy serologiczne nie wykrywają ani objawów klinicznych ani wirusa, dlatego nie można przez nie zdiagnozować ani COVID ani zakażenia SARS-CoV-2
Po trzecie: szybkie testy serologiczne polegają na tym, że pod wpływem przeciwciał zachodzi reakcja, której efektem jest powstanie produktów o zmienionej absorpcji danych fal światła - więc cymbale niedouczony, ta reakcja może zajść pod wpływem różnych czynników - np. temperatury, pH, katalizatorów, przeciwciał o innej swoistości i wielu innych, z tego też względu ŻADEN NAUKOWIEC NIGDY NIE POWIE - DODATNI TEST SEROLOGICZNY OZNACZA ZAKAŻENIE WIRUSEM SARS-COV-2, ani TEN TEST WYKRYŁ SARS-COV-2 - więc odpowiedź brzmi NIE. szybkie testy serologiczne nadają się wyłącznie do celów naukowych i NIE MAJĄ WARTOŚCI DIAGNOSTYCZNEJ W PRZEBIEGU COVID-19
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów