18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Płaszcz
BongMan • 2014-10-06, 17:27
- Jak nazywa się płaszcz konesera marihuany?
- Palto.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
b................t 2014-10-06, 17:33 2
po czym lubi chodzi koneser trawy ?
po trawniku...

dlaczego koneser trawy chcial zostac ortopedą w UK ?
bo będzie badał jointy...

call me BongMan 2 muehehehe muehehehe bazinga
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-10-06, 17:55 14
ja myślałem że najwięksi "koneserzy" trawy chodzą w mundurkach szkolnych
Zgłoś
b................t 2014-10-06, 18:27 1
jak nazywał swoja córke koneser marihuany ?
Marysia
Zgłoś
Mercury001 2014-10-06, 18:27 1
Myślałem, że tWEEDowy

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Bankracy 2014-10-06, 19:24 1
suche jak usta po paleniu, np. papierosów
Zgłoś
sunnyeric 2014-10-06, 19:41 3
Koleś podaje blanta kumplowi i mówi
-płaszcz przeciwdeszczowy
-co?
-palto!
Zgłoś
k................1 2014-10-06, 20:23
a ja myślałem ze to płasz palacza
Zgłoś
Daedra 2014-10-06, 20:36 1
@Kaskaderx10

Najwięksi koneserzy marihuany stoją od 7:00 pod urzędem pracy ]:- >

Pozdrawiam "obrońców".
Zgłoś
BongMan 2014-10-06, 20:41 8
Daedra, czy ja wiem? Ja na przykład mam dwie prace i w tydzień pewnie więcej niż ty w miesiąc
Nie żebym się wywyższał, ale jako że ty innych próbujesz poniżyć, to...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Poniewiermistrz 2014-10-06, 21:49 4
Gówno masz a nie pracę Bonguś Wszyscy wiemy, że nie masz życia a raczej jego namiastka polega na tym, że przepisujesz tutaj dowcipy z szmieszkowych portali.
Zgłoś
Daedra 2014-10-06, 22:04 7
@Bongman

<internet fight begins>

Pozwól, że odjebię: płacę akurat jak na polskie warunki mam bardzo dobrą, choć robię w turystyce a nie przy połowie trylobitów (żart?).

<internet fight ends>

Uważam, że wielu młodych ludzi prowadzi zbyt rozjebany tryb życia a'la carpe diem i jaranie blantów nie pomoże im w ogarnięciu swojej rzeczywistości w konstruktywny sposób - a przynajmniej większości (jak zawsze) z nich.

Nikogo nie poniżam, po prostu wkurwia mnie zjawisko narkotyków jako element współczesnej kultury, bo w swojej zjebanej głowie mam wyidealizowany obraz kwitnącej, pełnej odkryć, wynalazków i postępu XIX wiecznej Europy.

Ten cały "klimat" na zasadzie "ej ale weź zajaraj" kojarzy mi się z brudasami, które przejebują majątek na odurzanie się, zamiast na rozwój siebie i otoczenia w którym żyją. Tak, wiem - są odpowiedzialni użytkownicy "towaru".

Pozdrawiam BongMana.
Zgłoś
Grzyb18 2014-10-06, 22:13 1
Dobrze, że zanim dałem piwo spojrzałem na nicka.
Zgłoś
lolcat 2014-10-06, 22:38 3
Jak nazywa się człowiek,który bardzo dobrze zna się na przyrządach do palenia marihuany?

BongMan

Tak z innej beczki. Moja babcia zaprosiła kiedyś znajomego, emerytowanego księdza na obiad. Ksiądz ten lubił opowiadać różne anegdoty i opowieści z jego niezliczonych podróży. Praktycznie w każdej z nich występowały elementy języków obcych np. Łaciny, Włoskiego, Hiszpańskiego. Suma sumarum nikt nic nie kumał i każdy czekał tylko na moment kiedy klecha zacznie się śmiać żeby samemu też zacząć zacieszać, że niby wie się o czym on mówi. Tak se siedzę z boku i myślę, KURWA!, TO JEST BONGMAN i zacząłem się głośno śmiać, a ludzie dookoła nie wiedzieli dlaczego to robię. Koniec.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów