Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce też każdy sobie może legalnie p🤬lnąć taki płot przy skrzyżowaniu i niech się kierowcy martwią. A jak już do zarządu dróg dotrze, że coś jest nie tak, to dop🤬lą jeszcze po kilka garbów zwalniających i powiedzą, że to wina brawury kierowców. Zawsze działa...
znam podobne skrzyżowanie, wlaściciel posesji otworzył kilkanaście lat temu warsztat samochodowy
widac, ze prawko wygrywaja w chipsach debile j🤬e, a potem przez takich cymbalow trace czas na sadistiku aby obejrzec to gowno. tam jest stop jak c🤬j, ale nikt nie rozumie.
Patriota93 napisał/a:
tam jest stop jak c🤬j, ale nikt nie rozumie.
Tylko kierowcy pickupów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie