18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
fejzez 2013-01-06, 23:54
zawsze mnie to rozpierdala fury po 500/700/1000 koni żeby nim zapierdalać po mieście 50km/h
Zgłoś
hogg 2013-01-07, 0:03
Co za chujowy tytuł filmu i dopisek, że wiadomo - po aucie.

Myślisz, że koniecznie trzeb być arabem, żeby mieć taki samochód? To, że ty jesteś barani łeb i nie potrafisz na taki zarobić to nie znaczy, że wszyscy biali tacy są.

Posiadanie zajebistej fury, i nie mówię tu o "tuningowanym" 15 letnim BMW, naprawdę nie wiążę się z byciem bambusem gibającym się w rytm małpiego rapu czy hip-hopu, obwieszonym tandetnym dmuchanym złotem, albo arabem dymającym kozy i pompującym ropę we własnym ogródku.

A skoro masz podobne myślenie, to żal mnie w jajach ściska, że prawdopodobnie należymy do jednej rasy, bo stawiasz nas niżej od tych małpoludów.

Ja jak bym zadał pytanie, po czym poznać arabusa w Londynie, odpowiedź byłaby prosta: Po tym jak ubrany w prześcieradło z turbanem na łbie napierdala żonę i córkę wykrzykując jakieś bzdury w swoim świńskim dialekcie na środku ulicy i dodaje co drugie słowo allah, allah. Po tym, że mieszkając tam nawet 20 lat nie potrafi mówić po angielsku, po tym że krzywo patrzy na normalne jedzenie i picie, po tym jak obwieszcza łamaną angielszczyzną za islam zdominuje świat... i po wielu innych chujowych rzeczach.

fejzez napisał/a:

zawsze mnie to rozpierdala fury po 500/700/1000 koni żeby nim zapierdalać po mieście 50km/h

Po to się ma furę za milion baksów czy kilkaset tysięcy baksów, żeby wkurwiała oko, a nie po to, żeby nią szybko jeździć.

Gdyby gość co jedzie tu bugatti, chciał szybko jeździć, to kupiłby sobie jakąś am hondę, subaru, czy BMW, za 30 tys. $, włożyłby drugie 30 czy 40 tys i miałby auto do szybkiej jazdy.

Tylko, wiesz, zależy na kim chcesz jakie wrażenie robić. Jak chcesz wyrwać dupę pod remizą, to wystarczy kupić mercedesa mniej więcej w swoim wieku, założyć na wydech rynnę, żeby głośno pierdział i koniecznie niebieskie światło pod podwoziem

Jak chcesz wyrwać dupę innej klasy, to lepiej mieć Lambo

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
Z.G.O.N 2013-01-07, 1:50
Lepiej nich przyjeżdzają takimi brykami i z kasą może zainwestują w kraju kto wie.

Niż ci co tylko zasiłek brać potrafią i bachory robić.
Zgłoś
ten_tego 2013-01-07, 10:07
djoshin napisał/a:

ropa się skończy wrócą do korzeni czyli lepianek z piachu i gówna i erotycznych nocnych igraszek z kozami

Prawdę mówiąc, kiedy ropa się skończy to wszyscy wrócimy do średniowiecza(jeśli wcześniej nie przygotujemy się na jej wyczerpanie, co jest bardzo prawdopodobne). Tylko dzięki ropie nasza cywilizacja jest na obecnym poziomie.
Zgłoś
Rottensparrow 2013-01-08, 16:57
pff dupa was boli zazdrosne polaczki bo szczyt waszych ambicji to używane auto za 10 koła z niemiec
Zgłoś
adamov 2013-01-08, 22:38
AMG Mercedes robi nas w chuja. Wersja "Black" jest biała...

Facet z brodą dwie korzyści, pizdę liże dupe czyści
Zgłoś
adusadi 2013-01-10, 3:12 4
dzieci szejkow sie lansuja po Londku

Uwaga na rozowego Bentleya
Zgłoś
dziaraxx1 2013-01-10, 7:29
Po ukazaniu się tego filmu , teraz lansują sie chłopaki z polski dziwne że tymi samymi brykami .
Zgłoś
Darson666 2013-01-10, 8:21
Tak ci powiem: drugi filmik z tego samego wora w ciągu 24 godzin to minimalne szanse na wyjście z poczekalni

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
Gamge 2013-01-10, 8:33
miałem tankować dziś ale tak se pomyślałem Chuj im w dupę pójdę pieszo nie będę pizdom płacił za zabawę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów