18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
necrobarbara 2013-01-06, 18:32
kokz666 napisał/a:

Kurwa, zawsze Buggati mnie brzydziło. I wiecie co? Po tym filmiku nic sie nie zmieniło Jak dla mnie Lambo, Ferary Bugatti... Seryjny samochod to nie jest piękno. Wg. mnie piękny samochod to samochod przecietny lecz elegancko ztuningowany. Poezja zaczyna sie wtedy, kiedy sam cos dolozysz. Gustownie i z serca. Dajmy na to przyklad:
tuningcars.us/albums/userpics/10001/passat-cc-tuning_28229.png
airsociety.net/wp-content/uploads/2012/05/vw-passat-cc-bagged-air-ride...
Klasa pełną gębą

"Nimiec jest nimiec nikt mnie nie powie" co?

Jesteś debilem...
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-01-06, 18:36
@adilokmon
Ta, oddałbyś internet i byś miał auto w garażu bo byś na benzynę nie wyrobił powodzenia !

cycki! <3
Zgłoś
b................d 2013-01-06, 18:39 2
Darson666 napisał/a:

Może mają kasę, ale lansują się jak wieśniacy.

Proste... bo chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy.
Zgłoś
malwa321 2013-01-06, 18:47
Trzeba mieć małego penisa lub być totalnym frajerem żeby kupować takie auto i jeździć nim po mieście. 1, 2, 1, 2, czasami wsteczny... kurwa...
Zgłoś
Bila 2013-01-06, 19:21
djoshin napisał/a:

ropa się skończy wrócą do korzeni czyli lepianek z piachu i gówna i erotycznych nocnych igraszek z kozami

To gdzie my wtedy będziemy.
Zgłoś
P................A 2013-01-06, 19:25 4
dawid301293 napisał/a:

po jakiego chuja oni jeżdża po innych państwach na swoich blachach? To w Londynie nie można już dostać takiego auta, kupują u siebie i przywożą do UK. Jak dla mnie idiotyzm.

Już ci Dawidku tłumaczę po co. Bo u nich jest raj podatkowy, więc taniej jest kupić u nich na miejscu i taka furą latać samolotem raz na rok poszaleć. Parę dni temu byl dokument o arabach zjeżdzających do Londynu co roku by sie pokazać, był nawet typek co 3-4 fury ze sobą zabierał. Wiesz dlaczego?
Bo ich kurwa stać!

@ALL Przestańcie pierdolić o tym że się ropa skończy i wrócą do kóz, ludzie oni mają pieniadze zainwestowane we wszystko, pierdolona połowa Londynu jest ich, nie tylko banki i hotele.
Byli bogaci i będą bogaci, nic się nie zmieni nawet jak ropy zabraknie.

TUTAJ LINK ONLINE channel4.com/programmes/millionaire-boy-racers/4od

Jak nie proponuje to eztv.it/ep/40882/ch4-millionaire-boy-racers-pdtv-x264-aacmp4-mvgroup/
Zgłoś
E................m 2013-01-06, 19:48
Bo oni zamiast wszystko przepić inwestują.

Tak więc Ból dupy schowajcie dla siebie polaczki.
Zgłoś
pakicito 2013-01-06, 19:57
Cytat:

ropa się skończy wrócą do korzeni czyli lepianek z piachu i gówna i erotycznych nocnych igraszek z kozami

w tvnie mówią, że się kończy, bo tusk musi wytłumaczyć drogie ceny paliwa
Zgłoś
N................s 2013-01-06, 20:14
djoshin napisał/a:

co boli dupa ze arab bogatszy od ciebie co? pierdolony polaczku
Zgłoś
sidian 2013-01-06, 20:27
Nexures napisał/a:

co boli dupa ze arab bogatszy od ciebie co? pierdolony polaczku

Mnie tylko boli dupa, że ten arab jest bogatszy nie dlatego, że na to zasłużył. Nie pracą swoich rąk albo swojego umysłu. Ten arab jest bogatszy, bo jest bogatszy i tyle. Jego stan posiadania, który wynika wyłącznie z tego, co miał pod dupą w miejscu urodzenia, pozwala mu dzisiaj skutecznie bronić status quo blokując badania nad alternatywnymi i tańszymi metodami napędzania naszych samochodów. Tak samo dupa mnie boli, koncerny medyczne są takie bogate. Sam sobie odpowiedz, dlaczego i potem odpowiedz sobie jeszcze, czy tak powinno być.
Zgłoś
femiflower 2013-01-06, 20:36
E tam rozpędza się na 3 sek i musi hamować co to za urok jazdy w mieście.
Zgłoś
Skowu 2013-01-06, 20:58
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Llan 2013-01-06, 21:06 1
Nawet ich kryzys ruszył , tnąc koszty kupują auta bez klimatyzacji, bo jak inaczej wyjaśnić to że otwierają okna w tak smierdzącym od spalin Londynie ? , współczuje im biedactwa
Zgłoś
oozyxak0o 2013-01-06, 21:10
kurwa czemu nie widzę takich aut w polsce? Tylko ledwo jeżdżące wraki folxwagenów,fiaty 126 i zabytkowe mercedesy
Zgłoś
kokz666 2013-01-06, 21:28
necrobarbara napisał/a:

"Nimiec jest nimiec nikt mnie nie powie" co?

Jesteś debilem...

Debil to Twoj stary. Tak poza tym, dlaczego mnie nazywasz debilem skoro mnie nie znasz? Na jakiej podstawie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów