Kurwa, zawsze Buggati mnie brzydziło. I wiecie co? Po tym filmiku nic sie nie zmieniło Jak dla mnie Lambo, Ferary Bugatti... Seryjny samochod to nie jest piękno. Wg. mnie piękny samochod to samochod przecietny lecz elegancko ztuningowany. Poezja zaczyna sie wtedy, kiedy sam cos dolozysz. Gustownie i z serca. Dajmy na to przyklad:
tuningcars.us/albums/userpics/10001/passat-cc-tuning_28229.png
airsociety.net/wp-content/uploads/2012/05/vw-passat-cc-bagged-air-ride...
Klasa pełną gębą
"Nimiec jest nimiec nikt mnie nie powie" co?
Jesteś debilem...
Ta, oddałbyś internet i byś miał auto w garażu bo byś na benzynę nie wyrobił powodzenia !
To gdzie my wtedy będziemy.
po jakiego chuja oni jeżdża po innych państwach na swoich blachach? To w Londynie nie można już dostać takiego auta, kupują u siebie i przywożą do UK. Jak dla mnie idiotyzm.
Już ci Dawidku tłumaczę po co. Bo u nich jest raj podatkowy, więc taniej jest kupić u nich na miejscu i taka furą latać samolotem raz na rok poszaleć. Parę dni temu byl dokument o arabach zjeżdzających do Londynu co roku by sie pokazać, był nawet typek co 3-4 fury ze sobą zabierał. Wiesz dlaczego?
Bo ich kurwa stać!
@ALL Przestańcie pierdolić o tym że się ropa skończy i wrócą do kóz, ludzie oni mają pieniadze zainwestowane we wszystko, pierdolona połowa Londynu jest ich, nie tylko banki i hotele.
Byli bogaci i będą bogaci, nic się nie zmieni nawet jak ropy zabraknie.
TUTAJ LINK ONLINE channel4.com/programmes/millionaire-boy-racers/4od
Jak nie proponuje to eztv.it/ep/40882/ch4-millionaire-boy-racers-pdtv-x264-aacmp4-mvgroup/
ropa się skończy wrócą do korzeni czyli lepianek z piachu i gówna i erotycznych nocnych igraszek z kozami
w tvnie mówią, że się kończy, bo tusk musi wytłumaczyć drogie ceny paliwa
ropa się skończy wrócą do korzeni czyli lepianek z piachu i gówna i erotycznych nocnych igraszek z kozami
co boli dupa ze arab bogatszy od ciebie co? pierdolony polaczku
co boli dupa ze arab bogatszy od ciebie co? pierdolony polaczku
Mnie tylko boli dupa, że ten arab jest bogatszy nie dlatego, że na to zasłużył. Nie pracą swoich rąk albo swojego umysłu. Ten arab jest bogatszy, bo jest bogatszy i tyle. Jego stan posiadania, który wynika wyłącznie z tego, co miał pod dupą w miejscu urodzenia, pozwala mu dzisiaj skutecznie bronić status quo blokując badania nad alternatywnymi i tańszymi metodami napędzania naszych samochodów. Tak samo dupa mnie boli, koncerny medyczne są takie bogate. Sam sobie odpowiedz, dlaczego i potem odpowiedz sobie jeszcze, czy tak powinno być.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów