wiadomo - po aucie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po jakiego chuja oni jeżdża po innych państwach na swoich blachach? To w Londynie nie można już dostać takiego auta, kupują u siebie i przywożą do UK. Jak dla mnie idiotyzm.
Jakoś trzeba rekompensować sobie fakt że nie jest się białym ;]
PS. Nie jestem Rasistą tak tylko mówię
PS. Nie jestem Rasistą tak tylko mówię
dawid301293 napisał/a:
po jakiego chuja oni jeżdża po innych państwach na swoich blachach? To w Londynie nie można już dostać takiego auta, kupują u siebie i przywożą do UK. Jak dla mnie idiotyzm.
Może wola mieć kierownice po lewej stronie.
Kupione za kasę z socjalu?
to arabusy z Kataru przyjeżdżający co roku poszaleć w Londku przed ramadanem.
plaga brudasów w swych wypicowanych drogich brykach szastająca chajsem w drogich knajpach
plaga brudasów w swych wypicowanych drogich brykach szastająca chajsem w drogich knajpach
ropa się skończy wrócą do korzeni czyli lepianek z piachu i gówna i erotycznych nocnych igraszek z kozami
Może mają kasę, ale lansują się jak wieśniacy.
Mnie to smieszy jak laski nawet uwagi nie zwracaja ze obok nich przejechalo auto za 1 500 000 euro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów