📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łap pierwsze w NR2018
i tak sie rozwijają cywilizacje.w polsce kierowca obok by sie zaśmiał"patrz halina chuj ma letnie opony" i pojechał dalej
głupi autobus !!!
Każdego pojedynczo do góry windować ?! To lepiej od razu wyciąg na wzór narciarskiego zamontować ?
W Polsce by to nie zdało egzaminu. W naszym biednym kraju samochód nadal jest traktowany jak bóstwo i inwestycja - a nie jak kawałek blachy i gumy służący do przemieszczania się z punktu A do B.
Więc po takiej akcji już cebularze w swych >10 letnich "samochodach" szukali by ryski na ich zmatowiałym lakierze.
Więc po takiej akcji już cebularze w swych >10 letnich "samochodach" szukali by ryski na ich zmatowiałym lakierze.
No bo po co przejechać dwa razy i mieć odśnieżony ten kawałek górki jak można każdego po kolei wwozić
@Sonal, jak dalej passat b5 trzyma swoją cenę od 10 lat i jeszcze są ludzie którzy je kupują to co się dziwić
nie łatwiej odśnieżyć i posypać solą? Z drugiej strony 1 etat więcej.
Przejazd autobusu trwa dłużej niż cały film
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów