📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I te głupie UKRy twierdzą, że szkolą 200 komadosów w Wielkiej Brytanii do odbicia Krymu. Kurwa powodzenia, Widlarze!
Etam karwa... Tylko zgrywa kalekę, żeby nie iść do woja. Pewnie przyjechał na komisję na monocyklu żonglując płąnącymi maczugami.
Marysia_Von_Sadolova napisał/a:
Etam karwa... Tylko zgrywa kalekę, żeby nie iść do woja.
Tam zostali sami uchynięci. Gdyby był zdrowy, to już dawno spierdoliłby do Polski i popijał wódeczkę na koszt podatnika.
Trzecia grupa u nich to tak samo jak u nas czyli LEKKI STOPIEŃ NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI?
Autor napisał/a:
I te głupie UKRy twierdzą, że szkolą 200 komadosów w Wielkiej Brytanii do odbicia Krymu. Kurwa powodzenia, Widlarze!
Te głupie Ukry twierdzą że szkolą 2000 (dwa tysiące) komandosów.
Ale sweterek w barwy bandery ma, to na front go do odwracania uwagi snajpera! Gieroj slava mu. Chuj z nimi, mieli cały rok na to by podziękować Polsce za pomoc jaką dostali, mogli się zreflektować, a z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Teraz premier ukrainy wzywa komisję europejską do... nakładania kar na Polskę za niewpuszczanie ich towarów, które nie spełniają norm produkcji UE.
Nie ma się co dziwić, wszyscy młodzi i zdrowi siedzą u nas, zostali im emeryci i niepełnosprawni.
Autor napisał/a:
Jakim trzeba być debilem, żeby uwierzyć w takie gówno.
Cukierki od nieznajomych też ciągle dostawałeś jak byłeś dzieckiem ?
Nie chcę się czepiać, ale dlaczego tak rzadko pokazane są usta gdy mówią? A pod koniec coś jest nie tak z synchronizacją ust i dźwięku gdy mówi ta starsza.
Może cały dialog jest podłożony?
Może cały dialog jest podłożony?
A na chuj będą utrzymywać takiego chwasta - potrafi chodzić wiec się nadaje Jak dla mnie ruscy powinni wysyłać od 13 do 18 roku życia, żeby cwele się zacofali na 25 lat do tylu z braku siły roboczej.
Jebie fejkiem, ale pomijając to, do sprzątania kibli, korytarzy, pracy w pralni, czy kuchni zawsze się nada. Nawet na froncie może rowy kopać, albo wory nosić. Zajęć pełno i nie trzeba dawać żadnej broni, a żeby was jeszcze podkurwić, to na tyłach będzie pracował z resztą "mało przydatnego" towarzystwa.
maxkulczyk napisał/a:
A na chuj będą utrzymywać takiego chwasta - potrafi chodzić wiec się nadaje Jak dla mnie ruscy powinni wysyłać od 13 do 18 roku życia, żeby cwele się zacofali na 25 lat do tylu z braku siły roboczej.
Puki co chujek putin ładnie zutylizował cześć niższej warstwy społecznej ale przy tak masowym ratio spierdolenia to za wiele nie pomorze...
symulant jebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów