Pierwsze oznaki zbliżającego się karambolu spowodowanego warunkami, nieostrożnością, brawurą, ignorancją, brakiem umiejętności, złym stanem zdrowia, niedojebaniem, śniegiem, lodem, prędkością etc.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ferro
A co jest nie tak z jego pisownią w tym poście? Nawet w innych tematach pisze poprawnie, tylko w dziwnym stylu...
A co jest nie tak z jego pisownią w tym poście? Nawet w innych tematach pisze poprawnie, tylko w dziwnym stylu...
i kogo wina?
Dobrze tym jebanym amerykanom. Gdyby kurwa jeździli na autostradach, tj w Europie, tzn na prawym pasie ciężarówki i najwolniejsi, a na lewych pasach szybsi to nie byłoby tego całego karambolu. W Ameryce jak w lesie, każdy jedzie sobie jak chce swoim pasem i wszystko ma w dupie. Nauczyli by się jeździć, w dodatku te ich automatyczne skrzynie biegów. Na manualu silnikiem by wyhamował i wytracił część prędości.
secgrzech napisał/a:
@SpeedyG Wez synku mape do reki i sprawdz gdzie lezy Ontario.
Ontario leży w Ameryce
Zawsze najlepszy moment kiedy jedzie ciągnik z naczepą i wpierdala się w innych.
Miło
Miło
Większość moich znajomych, którzy mieli 18 urodziny pod koniec jesieni specjalnie czekali do wiosny na rozpoczęcie kursu na prawo jazdy, bo bali się zimowych warunków na drodze. Uważam, że powinno być właśnie odwrotnie i sam nakłaniałem ich do pójścia na kurs właśnie zimą, żeby nauczyli się, jak mają się zachować na śliskiej nawierzchni, jak wyjść z poślizgu i jak skutecznie hamować. Uważam, ze powinni wprowadzić takie obowiązkowe zimowe kursy na placu, żeby w bezpieczny sposób uczyć się kontroli nad pojazdem. Poza tym to fajna zabawa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów