Pierwsze oznaki zbliżającego się karambolu spowodowanego warunkami, nieostrożnością, brawurą, ignorancją, brakiem umiejętności, złym stanem zdrowia, niedojebaniem, śniegiem, lodem, prędkością etc.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
janlew napisał/a:
Pobocze to chyba najlepsza opcja w takiej sytuacji.
Najlepiej to spierdalać nawet na przeciwny pas ruchu, bo ciężarówka również może wybrać pobocze, lub pobocze i gaz w podłogę
kurwa zesrałbym się, gdybym w lusterku zauważył zgiętego tira pędzącego prosto na mnie. nic nie zrobisz stojąc w korku...
up@ dlatego nie dojeżdża się pod sam zderzak auta przed tobą. Lepiej jest zostawić sobie parę metrów w razie w i kontrolować w lusterkach co się dzieje z tyłu
mebart napisał/a:
kurwa zesrałbym się, gdybym w lusterku zauważył zgiętego tira pędzącego prosto na mnie. nic nie zrobisz stojąc w korku...
Zrobisz - kupę...
Najlepsi są ci, którzy w takiej sytuacji włączają awaryjne i czekają aż im się ktoś wjebie w dupsko zamiast spierdalać
mebart napisał/a:
Gówno byś zrobił.
Może ktoś go zbanować za tę pisownie? To było śmieszne raz czy dwa, a nie non stop.
ferro napisał/a:
Może ktoś go zbanować za tę pisownie? To było śmieszne raz czy dwa, a nie non stop.
Sadole szczekają, fantastico jedzie dalej
ferro napisał/a:
No ja już nic nie rozumiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów