18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
(17.02) podczas patrolowania małej wsi w pobliżu Rzeczenicy (pow. człuchowski) policjanci zauważyli, jak ciągnikiem rolniczym z przyczepą przez wieś jedzie znany im mężczyzna, który nie posiada uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi. Funkcjonariusze dali kierowcy sygnał do zatrzymania, jednak on go zignorował i zaczął uciekać.

Policjanci natychmiast pojechali za nim dając mu ciągle znaki dźwiękowe i błyskowe do zatrzymania. Na drodze, którą jechali nie było możliwości wyprzedzenia go i policjanci jechali za nim przez około dwa kilometry, po czym mężczyzna skręcił do swojego domu i zatrzymał ciągnik. Mundurowi natychmiast sprawdzili trzeźwość kierowcy, okazało się, że ma w organizmie prawie pól promila alkoholu, dodatkowo ciągnik i przyczepa nie są zarejestrowane i nie posiadają obowiązkowego ubezpieczenia, a kierowca nie ma uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi.

Największym jednak zaskoczeniem dla policjantów okazała się 8-letnia dziewczynka, która siedziała i podróżowała w przyczepie (zdjęcie poniżej).

Funkcjonariusze sporządzili odpowiednią dokumentację, która trafi teraz do sądu. Za przestępstwo, jakim jest niezatrzymanie się do kontroli, grozi teraz 70-letniemu mężczyźnie kara do 5 lat pozbawienia wolności, odpowie on również za kierowanie pod wpływem alkoholu oraz za narażanie dziecka na niebezpieczeństwo. Dodatkowo będzie musiał zapłacić karę za brak obowiązkowego ubezpieczenia OC.
Zgłoś
K................K 2021-02-21, 18:43 3
no i co teraz kupi konia a sprzeda ciągnik i będzie mógł dalej jeździć z taką samą prędkością
Zgłoś
Halman 2021-02-21, 18:44 13
nie uciekał tylko dowiózł dziecko do domu...
Zgłoś
CrazyEdek 2021-02-21, 18:49 2
Halman napisał/a:

nie uciekał tylko dowiózł dziecko do domu...

Chujmanie jak mogłeś

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-02-21, 18:51 6
Nawet na wsi siędo ludzi przypierdalają? Jebani pedofile najchętniej by chcieli dzieci rodizcom odbierać i swoim lewackim kumplom im dawać za przysługę, aż im się znudzą i wymiana jak u swingersów.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-02-21, 18:56
Beka by była, jakby i ten im spierdolił... przed emeryturą
Zgłoś
ququa 2021-02-21, 18:58 33
" podczas patrolowania"'

ta jasne ...jakis uprzejmy strzelił z ucha i psiarnia przyjechała

tak to jest jak sie ma zawistnych sasiadów, bo nie chce mi sie uwierzyć w to patrolowanie
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-02-21, 19:04 3
ququa napisał/a:

" podczas patrolowania"'
ta jasne ...jakis uprzejmy strzelił z ucha i psiarnia przyjechała
tak to jest jak sie ma zawistnych sasiadów, bo nie chce mi sie uwierzyć w to patrolowanie

Pewnie ten so teraz z tego aferę w necie robi.
Zgłoś
Spidzio199 2021-02-21, 19:09 197
Ja pierdolę - pół dzieciństwa jeździłem na przyczepie, prowadziłem Ursusa C-30 czy C-60, co zimę był kulig 20 dzieciaków na sznurku za traktorem, kapało się w jeziorze bez opieki, wrzucało pociski znalezione na poligonie do ognia i jakoś kurwa wszyscy przeżyli do dziś...

A teraz kurwa wiadomość dnia - jechał 15km/h po polnej drodze i o mało dzieciaka nie zabił - czy ich wszystkich pojebało???
Zgłoś
Adrianbogdan 2021-02-21, 19:18 7
Całe dzieciństwo tak jeździłem, nawet dziś. 35 lat najebany na polu. Bez przesady
Zgłoś
zielonydarian 2021-02-21, 19:42 1
Do westpola tam jeździłem he he ale jego nie widziałem
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-02-21, 20:07 3
Adrianbogdan napisał/a:

35 lat najebany na polu. Bez przesady

Na polu wolno...
Zgłoś
nerwusadas 2021-02-21, 20:25
Człuchowska policja coś o tym wiem
Zgłoś
KaprysLosu 2021-02-21, 20:45 40
w wiadomościach nawet pokazywali jaką drogą uciekał... zwykła polna droga, w sumie to nawet nie wiem czy coś takiego podlega przepisom ruchu drogowego. W każdym razie udało się ująć kolejnego demona prędkości, który pewno jest wyprzedzany przez rowerzystów... pijanego tak, że przeciętny Polak nazwałby go abstynentem. Brak ubezpieczenia.... ciekawe z kim on miałby się niby zderzyć, a nawet jak już, to z jakimś sąsiadem... A no i jeszcze w bestialski sposób przewożącego dziecko.... gdzie pewnie sprawiło jej to radochę. I potem się dziwić, że mediów nikt poważnie nie traktuje, jak takie sensacje wyciągają.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-02-21, 21:00 19
Spidzio199 napisał/a:

Ja pierdolę - pół dzieciństwa jeździłem na przyczepie, prowadziłem Ursusa C-30 czy C-60, co zimę był kulig 20 dzieciaków na sznurku za traktorem, kapało się w jeziorze bez opieki, wrzucało pociski znalezione na poligonie do ognia i jakoś kurwa wszyscy przeżyli do dziś...
A teraz kurwa wiadomość dnia - jechał 15km/h po polnej drodze i o mało dzieciaka nie zabił - czy ich wszystkich pojebało???

Przyjechała jakaś życiowa pizda z miasta na wieś i nasyła psy na sąsiadów, bo mu śmierdzi z obory i ni emoze patrzeć na PGRowską zabudowę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów