📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Technikę ma dobrą, ale tak to jest jak się kupiło drążek za max 50zł.
Że co ma dobre? technikę? chyba do urazu. Jak ćwiczysz to chyba chcesz aby Twoja siła wzrastała, czyli robisz siłowo a nie jakieś wygibasy jakby to gałąź była....
MoTIko napisał/a:
Jak się nie znasz na rzeczy, to zamilcz. To jest pewne ćwiczenie w Street Workout.Że co ma dobre? technikę? chyba do urazu. Jak ćwiczysz to chyba chcesz aby Twoja siła wzrastała, czyli robisz siłowo a nie jakieś wygibasy jakby to gałąź była....
Maddogg napisał/a:
Jak się nie znasz na rzeczy, to zamilcz. To jest pewne ćwiczenie w Street Workout.
Co ty pierdolisz chuja nie street workout ,się kurwa giba całym ciałem jak debil zamiast podciągać się stabilnie i wykorzystywać prawidłowo partie mięśniowe ,tym bardziej street workout'u się kurwa nie robi w domu chyba ,że masz kurwa garaż z 4 metrowym sufitem najmniej ,aby se łba nie pobić ,zresztą sam mam drążek na którym podciągam się regularnie i nigdy takich nie technicznych wygibasów nie robiłem bo to się mija z celem
tico92 napisał/a:
Po co się wypowiadasz na dany temat skoro chuja o nim wiesz? Bohaterowi filmu zapewne chodziło o to ćwiczenie które zobaczysz po 55 sekundzie poniżej (i jak na warunki domowe, to wykonywał je poprawnie):
Co ty pierdolisz chuja nie street workout ,się kurwa giba całym ciałem jak debil zamiast podciągać się stabilnie i wykorzystywać prawidłowo partie mięśniowe ,tym bardziej street workout'u się kurwa nie robi w domu chyba ,że masz kurwa garaż z 4 metrowym sufitem najmniej ,aby se łba nie pobić ,zresztą sam mam drążek na którym podciągam się regularnie i nigdy takich nie technicznych wygibasów nie robiłem bo to się mija z celem
Dla Twojej informacji dodam jeszcze, że da się ćwiczyć SW w domu, zależy jakie ćwiczenia przypadają nam w danym dniu, no ale co ja tam wiem, przecież Ty jesteś wielkim "specjalistą".
@Maddogg
Znawca się znalazł, takie ćwiczenie to sobie można w dupę wsadzić i gadanie, że jest to część SW niczego tutaj nie zmieni. Co tutaj niby ćwiczysz? parcie na framugę?
W objaśnieniach podstaw techniki SW jasno jest napisane specu, że nie wykorzystuje się dynamiki, tzn. nie gibasz się jak jebany czernuch na gałęzi tylko robisz ćwiczenia siłowo. Technika przydaje się jedynie do testów sprawnościowych i popisania się przed kolegami rekordem, panie wszech znawco.
Znawca się znalazł, takie ćwiczenie to sobie można w dupę wsadzić i gadanie, że jest to część SW niczego tutaj nie zmieni. Co tutaj niby ćwiczysz? parcie na framugę?
W objaśnieniach podstaw techniki SW jasno jest napisane specu, że nie wykorzystuje się dynamiki, tzn. nie gibasz się jak jebany czernuch na gałęzi tylko robisz ćwiczenia siłowo. Technika przydaje się jedynie do testów sprawnościowych i popisania się przed kolegami rekordem, panie wszech znawco.
to i ja dojebię @maddoggowi
aby się nie powielać to proszę mi powiedzieć czy ćwiczenie pana z pokoju przypomina ćwiczenie pana z dworku w 55 min? jeśli według ciebie tak to: 1 jesteś wybitnie spostrzegawczy 2 jesteś znawcą ćwiczeń
aby się nie powielać to proszę mi powiedzieć czy ćwiczenie pana z pokoju przypomina ćwiczenie pana z dworku w 55 min? jeśli według ciebie tak to: 1 jesteś wybitnie spostrzegawczy 2 jesteś znawcą ćwiczeń
Jego techniką jest brak techniki
Maddogg idź w chuj pierdolisz głupoty!
Maddogg idź w chuj pierdolisz głupoty!
@Maddogg
mam rozumieć, że to jest strona z której czerpiesz wiedzę? chyba nie muszę ci przytaczać takich stron jak kalistenika polska, kfd, no i może trochę literatury?Lafay, Wade, Tsatsouline i wiele wiele innych. Piszą właśnie o SW- a tak dokładniej to o kalistenice. Weź najpierw poczytaj więcej na ten temat, bo ja opieram wiedzę nie tylko na wszech wiedzącym internecie.
mam rozumieć, że to jest strona z której czerpiesz wiedzę? chyba nie muszę ci przytaczać takich stron jak kalistenika polska, kfd, no i może trochę literatury?Lafay, Wade, Tsatsouline i wiele wiele innych. Piszą właśnie o SW- a tak dokładniej to o kalistenice. Weź najpierw poczytaj więcej na ten temat, bo ja opieram wiedzę nie tylko na wszech wiedzącym internecie.
Tyle filmów w sieci jak ciula spadały razem z domowymi drążkami a oni dalej to robią....
Podciągnięcia do klatki(a nie brody) z wygięciem do tyłu- ćwiczenie które pomoże wykonywać muscle-up'a. Pozdrawiam ludzi którzy nie pierdolą o rzeczach, o których nie mają pojęcia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów