A szwabskie cipy nic. Oktoberfest
A szwabskie cipy nic. Oktoberfest
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-09-30, 17:17 ]
I pomyśleć że kiedyś z 80 lat temu gość nie doszedł by do drugiej uliczki za takie coś ....
Potomkowie tamtych niemców mieszkają w Argentynie
Potomkowie tamtych niemców mieszkają w Argentynie
I uprawiają deskoterapię, deskoterapeuci?
I uprawiają deskoterapię?
Bardziej rozwijają branże farmaceutyczną w pobliskich krajach I zrzeszają się w grupy pilnujące "porządku" według zasad wpojonych im przez dziadków.
Dzisiaj jestem mądrzejszy i wiem jak genialnie skutecznie działa demokracja, a właściwie mediokracja.
Wielkie korporacje medialne mając przewagę kapitałową kontrolują wiekszość przekazu medialnego i narzucają ludziom tematy, a inne niewygodne pomijają. W ten sposób wiekszość ludzi myśli tak jak oni chcą, a wiekszość w demokracji wybiera rządy. Mniejszość nie ma nic do powiedzenia. I tym sposobem kontrolując media uczą ludzi myśleć i mówią ludziom na kogo głosować.
Przykladowo kiedy pis miał deficyt 80mld to media wmowiły lemingom, że pis zadłuża nasze wnuki. Ludzie jak boty powtarzały w komentarzach to zdanie. Dzisiaj gdy Tusk ma deficyt grubo ponad 100mld to media siedzą cicho i lemingi już nie płaczą, że zadłużane są nasze wnuki.
Mam to wszystko w dupie, bo nie mam na to wpływu, żyję zarabiam hajs, odkladam, pilnuje swojego podwórka, nikim obcym nie przejmuję się. Inaczej się nie da. Koniec Europy jest i tak przesądzony, za późno na ratunek. Demografii nie da się odwrócić.
Wielkie korporacje medialne mając przewagę kapitałową kontrolują wiekszość przekazu medialnego i narzucają ludziom tematy, a inne niewygodne pomijają. W ten sposób wiekszość ludzi myśli tak jak oni chcą, a wiekszość w demokracji wybiera rządy. Mniejszość nie ma nic do powiedzenia. I tym sposobem kontrolując media uczą ludzi myśleć i mówią ludziom na kogo głosować.
Przykladowo kiedy pis miał deficyt 80mld to media wmowiły lemingom, że pis zadłuża nasze wnuki. Ludzie jak boty powtarzały w komentarzach to zdanie. Dzisiaj gdy Tusk ma deficyt grubo ponad 100mld to media siedzą cicho i lemingi już nie płaczą, że zadłużane są nasze wnuki.
Mam to wszystko w dupie, bo nie mam na to wpływu, żyję zarabiam hajs, odkladam, pilnuje swojego podwórka, nikim obcym nie przejmuję się. Inaczej się nie da. Koniec Europy jest i tak przesądzony, za późno na ratunek. Demografii nie da się odwrócić.
Ja podobnie. W kolejności dbam o rodzinę, przyjaciół, znajomych i klientów. Na resztę sram. I śmieje się z tych wałów, co to w Warszawie na światowca Trzaskowskiego zagłosowali, a teraz płaczą że likwiduje miejsca parkingowe i SCT wprowadza.
Ja podobnie. W kolejności dbam o rodzinę, przyjaciół, znajomych i klientów. Na resztę sram. I śmieje się z tych wałów, co to w Warszawie na światowca Trzaskowskiego zagłosowali, a teraz płaczą że likwiduje miejsca parkingowe i SCT wprowadza.
Ludzie są tak zakłamani, że nawet jak im życie spierdoli swoimi debilizmami, to nadal będą twierdzić że dokonali najlepszego wyboru głosując na tego barana
Kiedyś naiwnie myślałem, że ludzie przebudzą się.
Dzisiaj jestem mądrzejszy i wiem jak genialnie skutecznie działa demokracja, a właściwie mediokracja.
Generalnie masz rację, ale jednak ludzie według mnie powoli się budzą, a ci zza zachodniej granicy wyjątkowo długo. Tylko tego nie widać w mediach, które pierdolą że skrajna prawica zaczyna dochodzić do głosu ( Francja Niemcy), a to w większości nie żadna skrajna prawica a wkurwieni i bezsilni ludzie,. Tylko do kogo innego mają się podczepić jak nie do jakichś organizacji nie z głównego nurtu. Jak dla mnie masa krytyczna niedługo się przeleje i będzie rozpierdol.
A tu na filmie wygląda jakby wszyscy mieli syndrom sztokholmski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów