📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, co za debil
no wlasnie sie zastanawialem czy wyleci przodem czy tylem
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Dobrze że gałek ocznych mu nie wyparło i mózg nie wypłynął przez uszy...
myślałem,że się zesra
A haft pewnie spowodowany ciezkim treningiem - gdy brakuje glikogenu, organizm chce przepompowac krew z zoladka do miesni, bo tam sie bardziej przyda (Niech ktos bardziej kompetentny mnie poprawi, jesli zbyt bardzo to splycilem).
A haft pewnie spowodowany ciezkim treningiem - gdy brakuje glikogenu, organizm chce przepompowac krew z zoladka do miesni, bo tam sie bardziej przyda (Niech ktos bardziej kompetentny mnie poprawi, jesli zbyt bardzo to splycilem).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów