📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
MotoPirat napisał/a:
W skali 1-10 mięśnie +2, IQ -8
Wydaję mi się że iq też na+ po tej akcji! Założę się że 2x tego samego błędu nie popełni! Chociaż...
Jag go widzę to : '' Ubierz się w obcisłe bo to warto mieć styl... '' '' Może byś tak Damian wpadł POpedałowąć... ''
I dlatego nigdy nie zapina się obejmy na gryfie podczas samotnego wyciskania sztangi.
Też się ostatnio na siłownię zapisałem. Byłem 3 razy.
Pierwszego dnia (w identyczny sposób ) rozciąłem sobie dłoń.
Drugiego dnia najebałem jak idiota ciężaru na biceps i coś mi w plecach (między łopatkami ) strzeliło i mam kontuzję.
Trzeciego dnia wstrzymałem oddech kończąc serię chcąc dźwignąć ciężar do końca. Po tym zabiegu głowa zaczęła mnie boleć i tak drugi dzień trzyma.
Ciekawe co będzie jutro.
Pierwszego dnia (w identyczny sposób ) rozciąłem sobie dłoń.
Drugiego dnia najebałem jak idiota ciężaru na biceps i coś mi w plecach (między łopatkami ) strzeliło i mam kontuzję.
Trzeciego dnia wstrzymałem oddech kończąc serię chcąc dźwignąć ciężar do końca. Po tym zabiegu głowa zaczęła mnie boleć i tak drugi dzień trzyma.
Ciekawe co będzie jutro.
@up proponuje byc zalozyl ciezar tak by zrobic zyciowke, ale pamietam zeby nie bylo swiadkow, bo jak nie dasz rady to bedzie siara. Jakby bylo za ciezko prosty trik - to odstawienie sobie sztangi na szyje... rece Ci troche odpoczna i dasz rade. Powodzenia
ponuryzniwiarz napisał/a:
I dlatego nigdy nie zapina się obejmy na gryfie podczas samotnego wyciskania sztangi.
dlatego nigdy nie bierzę się więcej niż ma się sił
Na takiej ławce to żaden problem. Co kilka centymetrów jest gdzie zawiesić gryf.
Najlepiej nie zakładać zabezpieczenia na gryf. Przestałem po tym jak któregoś razu zabrakło sił i musiałem rolować sztangę przez klatkę i brzuch.
Najlepiej nie zakładać zabezpieczenia na gryf. Przestałem po tym jak któregoś razu zabrakło sił i musiałem rolować sztangę przez klatkę i brzuch.
Hahaha. Jaka walka Pewnie już tracił nadzieję i myślał, że umrze na tej ławce nie wydostawszy się spod sztangi
Pamiętam za gnoja jak w pokoju miałem ławeczke. Wróciłem kiedyś z baletu najebany ale że do spania nie było mi śpieszno to włączyłem sobie tv. A tam na TVN po północy powtarzali Strongmenów z Dymkiem, Toczkiem i resztą. Przy oglądaniu wszyła mi się taka bania że najwyższa pora na życiówke więc najebałem wszystkie ciężary na gryf (prawie 100kg przy CR +-80) i próbowałem to wyjebać (na szczeście bez zacisków). Jak talerze zaczęły napierdalać raz z lerej raz z prawej strony po podłodze to śmiechom nie było końca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów