📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nebelwerfer napisał/a:
niesprowokowany atak rosjan [...] nie nazwałbym siłą czegoś co jest prawem
jak chłop to powinien wpierdol dostać za te babskie rude kudly
Rudy poleciał po smalec żeby koledzy mu dupy na sucho nie rozerwali a Wy się nad nim spuszczacie. Przecież to kacapy - jebać ich wszystkich !
programista4k napisał/a:
to baba czy chłop?
Idź do kacapów rękę sobie podać i piwko wypić, tylko już nie wracaj z powrotem, bo to tam są sami twoi i proszę, nie wytykaj mi przypadkiem pleonazmu. Jestem go świadom i sankcjonuję go w tym przypadku ciężarem gatunkowym jako zależy mi byś jednoznacznie zrozumiał przekaz.
kobiet za krótkie włosy i męskie ciuchy nikt nie tłucze, jebany kraj chrześcijańskich wartości i HIV gdzie mężczyźni mają jeden słuszny prawilny wzorzec czyli utrzymywanie kobiety, chlanie i zdechnięcie między 50-60rż (w Polsce było podobnie jeszcze niedawno)
Dzieciątko_Jezus napisał/a:
kobiet za krótkie włosy i męskie ciuchy nikt nie tłucze
Proszę bardzo sadistic.pl/t/491622
Co do poprzednich komentarzy - kochani napinacze i wojownicy klawiatury, chciałbym przypomnieć że na wschodzie jeden z naszych wrogów atakuje drugiego naszego wroga - więc nie spinać się kto kogo czemu i jak - tylko kibicować patafianom aż się wyrżną co do jednego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jakim trzeba być żałosnym żeby kogoś prześladować za wygląd... kozaki z wyciętego lasu bo są w gronie...
Tak działa patologia. Dlatego dobrze że policja od czasu do czasu robi najazdy na takie osiedlowe śmiecie. Szkoda tylko że sam czasem lubie nocą wyjść w dresach i kapturze i mnie obserwują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów