Przeciętny obywatel rosji. No, a teraz pomyślcie sobie, że przeciętny soldat na froncie ma jeszcze niższe IQ i jeszcze mniejsze hamulce plus zielone światło od puty aby robić co chce póki idzie do przodu w dobrym kierunku geograficznym.
z drugiej strony mamy naszych sebiksów.. to będzie epickie starcie, wojna światów, kurwa kontra блядь
z drugiej strony mamy naszych sebiksów.. to będzie epickie starcie, wojna światów, kurwa kontra блядь
Bez gloryfikowania naszych sebiksów ale wydaje mi się, że jednak kilka schodków wyżej są na drabinie planktonu niż kacapskie kamraty.
Scena jakich było wiele w latach 90.
Wtedy nie było przyzwolenia na pedałowanie, a teraz to wręcz moda.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzeciętny obywatel rosji. No, a teraz pomyślcie sobie, że przeciętny soldat na froncie ma jeszcze niższe IQ i jeszcze mniejsze hamulce plus zielone światło od puty aby robić co chce póki idzie do przodu w dobrym kierunku geograficznym.
a teraz wyobraz sobie tylko Ukrainskie sebiksy, ktorym wmawiaja, ze Rosjanie to zwierzeta, sila wcielaja do armii i pod kloszem zachodnich mediow, ktore postaraja sie zeby zadne gowno, ktore zrobia nie ujrzalo swiatla dziennego...
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.a teraz wyobraz sobie tylko Ukrainskie sebiksy, ktorym wmawiaja, ze Rosjanie to zwierzeta, sila wcielaja do armii i pod kloszem zachodnich mediow, ktore postaraja sie zeby zadne gowno, ktore zrobia nie ujrzalo swiatla dziennego...
Proszę przypomnij mi który z sebixów wszedł do czyjego podwórka? Ukr do kacapa czy kacap do ukra?
A ktory sebix zaprosil na swoje podworko tuz obok drugiego sebixa najwiekszego jego wroga, puszyl sie i obsmiewal? Jak sie postepuje jak sebix to sie wygrywa sebixowe nagrody. Poza tym zaden powod nie usprawiedliwia do zezwierzecenia.
wyobrażam sobie jak małą masz wyobraźnie. Wydajesz się nie rozumieć, że Ukraińcy jako naród odpierający niesprowokowany atak rosjan jakoś bronić się muszą .Wcielają więc ludzi do armii. I nie nazwałbym siłą czegoś co jest prawem. Sami je ustanowili więc je egzekwują wobec swoich. Do tego jeszcze ten tekst o zwierzętach . Wiesz ja to bym nawet zrozumiał gdyby ruscy odpierdalali tylko teraz, że generalnie to prowadzili dotychczas wojny po ludzku i z honorem, ale teraz im się wymsknęło. Tylko, że tak kurwa nie było. Ruscy od zawsze byli zwierzętami kiedy dało im się broń, wroga i wódkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów