📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
VeIture napisał/a:
Przeciętny obywatel rosji. No, a teraz pomyślcie sobie, że przeciętny soldat na froncie ma jeszcze niższe IQ i jeszcze mniejsze hamulce plus zielone światło od puty aby robić co chce póki idzie do przodu w dobrym kierunku geograficznym.
Nie gadaj Velture. U nas w nieznamierowanych lewactwem regionach kraju czy miast, cioty i pedały też są tępione. Nie tylko ruscy bronią się przed spierdoleniem umysłowym i netflixem
Nigdy nie byłem ciotą, ale mam nieco ciemniejszą karnację przez co nazywano mnie rumun i trochę się nademną znęcano. Dziś z tymi typami jesteśmy kumplami i postanowiłem to wszystko zostawić za sobą, ale gdybym chciał to dziś przy, nazwijmy to, możliwościach fizycznych bym ich pozabijał.
Szary_Jeleń napisał/a:
Nigdy nie byłem ciotą, ale mam nieco ciemniejszą karnację przez co nazywano mnie rumun i trochę się nademną znęcano. Dziś z tymi typami jesteśmy kumplami i postanowiłem to wszystko zostawić za sobą, ale gdybym chciał to dziś przy, nazwijmy to, możliwościach fizycznych bym ich pozabijał.
A u nas w kraju albo na zachodzie w "wielkiej rzeszy" takie rzeczy nie mają miejsca ? Większość społeczeństwa już dawno zatraciło mózg i logiczne myślenie. Ważne aby było tanie piwo w Biedronce i sprawny tv/internet. hehehehehe
Nie widzę tu nic nikczemnego. Ruda pizda dostaje to, na co zasługują rude pizdy i tyle. Czekam na następny film, bo tu przeżyła.
A gdzie się wybierasz lisku farbowany?
Widzę, że nawet sadole pozujący to od lat na inteligentów stali się ofiarami prania mózgów. Gratuluję, szczególnie Velture, któremu tu wciskają piwa w dupę kiedy tylko raczy coś wypierdzieć.. trzeźwości osądów zakłóconych, mam nadzieję, tylko bólem skróconej kończyny (nota bene - wyrazy współczucia) a nie zdebileniem rozsianym albo nie daj Bóg przejściem na stronę zdrajców interesu narodowego Polski.
Otóż, w dupie byliście i gówno widzieliście. Jeśli nie umiecie wiązać faktów, spojrzeć krytycznie na całość geopolityki i to tak ze 400 lat wstecz, nie zabierajcie głosu. Rusofobia na tym portalu sięga dna. Dla 99% osobników Rosja (nie "rosja", panie Velture) to dzicz i ZSRR albo Carat czy nawet Mongolia z Czukczmi się gżąca. Szkoda mi was nie jest bo jak ktoś durny żył to i durny zdechnie ale dzięki wam że mogę spokojnie żyć zdala od tego piekła dla Polaków a raju dla chazarskich pomiotów pomieszanych z czerwoną hołotą liżącą dupy ukraińskim bandytom na rozkaz ...półgłówków.
Otóż, w dupie byliście i gówno widzieliście. Jeśli nie umiecie wiązać faktów, spojrzeć krytycznie na całość geopolityki i to tak ze 400 lat wstecz, nie zabierajcie głosu. Rusofobia na tym portalu sięga dna. Dla 99% osobników Rosja (nie "rosja", panie Velture) to dzicz i ZSRR albo Carat czy nawet Mongolia z Czukczmi się gżąca. Szkoda mi was nie jest bo jak ktoś durny żył to i durny zdechnie ale dzięki wam że mogę spokojnie żyć zdala od tego piekła dla Polaków a raju dla chazarskich pomiotów pomieszanych z czerwoną hołotą liżącą dupy ukraińskim bandytom na rozkaz ...półgłówków.
Typowe patusy, które są odważne w grupie i potrafią się znęcać tylko nad słabszymi . Przecież takich jest pełno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów