📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W poniedziałek kolega też tak chciał opuścić szybę, żeby została tafla lodu - jednak nie pomyślał, żeby najpierw dobrze nagrzać w środku i uszkodził sobie mechanizm opuszczania szyby.
stery_srh napisał/a:
W poniedziałek kolega też tak chciał opuścić szybę, żeby została tafla lodu - jednak nie pomyślał, żeby najpierw dobrze nagrzać w środku i uszkodził sobie mechanizm opuszczania szyby.
To kolega będzie jechał na ręcznym
Nie mówcie nic o jebanym lodzie bo dziś godzine samochód z tego gówna skrobałem. 1.5 cm na przedniej szybie kurwa.
Marllix napisał/a:
To kolega będzie jechał na ręcznym
Na szczęście ma takie auto, że ujebany mechanizm szyby nie wymusza jazdy na ręcznym.
jest BMW jest zabawa...
@stery_srh
mu chodziło że za upierdolenie systemu staremu bedzie musiał dogadzac na ręcznym...
mu chodziło że za upierdolenie systemu staremu bedzie musiał dogadzac na ręcznym...
CyganPodOknem napisał/a:
@stery_srh
Będzie ciężko, bo ojca widział po raz ostatni w życiu, jakieś 20 lat temu.
Ale w takim razie Marllix ma ciekawe zasady panujące w rodzinie... a Ty skąd wiesz o co mu chodziło?
Pozytywnie Zdrówko .
UP
Patrze, że tylko na lusterko obskrobałeś leniuszku
Patrze, że tylko na lusterko obskrobałeś leniuszku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów