Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
😡😡😡Chory baranie!Wszystkie pasy zajęte!POJAZDY STOJĄ I PRZEPUSZCZAJĄ! CZEGO się miała spodziewać?BRONI LASEROWEJ SPOMIĘDZY POJAZDÓW? 😡To tych dwóch kretynów się wpakowało "między wódkę a zakąskę"! Prawo odebrać DOŻYWOTNIO!Cud,że przeżyła,o ile przeżyła!Znajomego na rowerze tak potrącił motocyklista!..Wstał (znajomy),wsiadł na rower,pojechał do domu i umarł! RAJD tych dwóch idiotów pomiędzy stojącymi przed pasami-pojazdami-jest szokiem,nawet dla oglądającego!
Mój znajomy też został kiedyś potrącony na pasach, wydawało się że nic mu nie było, ale rok później zmarł. Co prawda na raka, ale niesmak pozostał.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda😡😡😡Chory baranie!Wszystkie pasy zajęte!POJAZDY STOJĄ I PRZEPUSZCZAJĄ! CZEGO się miała spodziewać?BRONI LASEROWEJ SPOMIĘDZY POJAZDÓW? 😡To tych dwóch kretynów się wpakowało "między wódkę a zakąskę"! Prawo odebrać DOŻYWOTNIO!Cud,że przeżyła,o ile przeżyła!Znajomego na rowerze tak potrącił motocyklista!..Wstał (znajomy),wsiadł na rower,pojechał do domu i umarł! RAJD tych dwóch idiotów pomiędzy stojącymi przed pasami-pojazdami-jest szokiem,nawet dla oglądającego!
Po pierwsze pojazdy z prawej strony nie stały, kiblarz widział babę schodzącą z pasów, stojący kibel po lewej i powoli jadące pojazdy z prawej. Mógł myśleć, że na pasach już więcej nikogo nie ma. Po drugie biorąc pod uwagę to w jaki sposób się wpierdolił pomiędzy wszystkich niemal wjeżdżając w drugi kibel, sugeruje raczej, że nie zrobił tego celowo. Babie tymczasem wystarczyło zachować minimum ostrożności, jakiekolwiek resztki instynktu samozachowawczego i sprawdzić kierunek z którego można spodziewać się zagrożenia. Ta baba jest tak samo głupia jak hindus wchodzący na słup WN. Tacy ludzie nie powinni dożywać takiego wieku bo stanowią zagrożenie dla społeczeństwa.
Mógł myśleć, że na pasach już więcej nikogo nie ma.
Mam nadzieję że nie masz i nigdy nie będziesz mieć prawa jazdy
Klasyka. Baba wpatrzona przed siebie. Widać, że martwa była jeszcze zanim weszła na jezdnię.
Nie no, jasne, to ona winna bo nie sprawdzała dokładnie czy jakaś zjebana motopizda nie będzie chciała wyprzedzać w takiej sytuacji xD. Tacy jak ty nakleją te naklejki że motopizdy są wszędzie.
Mam nadzieję że nie masz i nigdy nie będziesz mieć prawa jazdy
Mam od ponad 20 lat
Nie no, jasne, to ona winna bo nie sprawdzała dokładnie czy jakaś zjebana motopizda nie będzie chciała wyprzedzać w takiej sytuacji xD. Tacy jak ty nakleją te naklejki że motopizdy są wszędzie.
No wlazła na jezdnie i nie sprawdziła czy coś nie jedzie... idz zajrzyj do gniazda elektrycznego i poszukaj przygód
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów