Stłuczki, wymuszenia, jazda pod prąd, poślizg na trasie Toruńskiej, zawracanie na przejściu dla pieszych i wiele innych sytuacji z warszawskich ulic w 62 odcinku Warszafki Po Stolicy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mądra kobita: Nie drze ryja tylko: "przestań z nim walczyć, jedziesz z dziećmi"
Warszawiacy, słoiki i murarzyki co piątek wracają z roboty i rozbijają się blokując miasto.
Przecież ten nagrywający 3:04 to odrazu do utylizacji. Co za zjeb.
I tak jak zawsze hejtuje pieszych tak tu w pierwszej sytuacji wyszczekanemu kierowcy chuj do dupy.
I tak jak zawsze hejtuje pieszych tak tu w pierwszej sytuacji wyszczekanemu kierowcy chuj do dupy.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Przecież ten nagrywający 3:04 to odrazu do utylizacji. Co za zjeb.
A może tobie chuj do dupy?
Art .14 KRD
Zabrania się:
1)wchodzenia na jezdnię:
a) bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych,
b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
A nie kurwa, jebane bydło nauczone z dupy,że jak jestem na przejściu to jestem nieśmiertelny.
To miasto wyrównać buldożerami, mieszkańców sprzedać w niewole, świat będzie piękniejszy..
Mlch4L napisał/a:
4;16 czy to był psi patrol ?
Warszawskie gawrony czekają na jelenia żeby mu blokadę na koło założyć. Miśki by zaraz na bombach poleciały.
Jeździ się trochę tu i tam z racji zawodu jebanego kierowcy i powiem wam końskie spierdoliny xd że w stolicy jest naprawdę tragedia. Jeżdżą tak agresywnie i zmieniają pasy jak dzięki temu mieli by zaoszczędzić jebane godziny a po kilku km okazuje się że stoją obok mnie na światłach hahaha. Jebani krawaciaże. Pierdolone xioty
essek napisał/a:
To miasto wyrównać buldożerami, mieszkańców sprzedać w niewole, świat będzie piękniejszy..
Pozdrawiam Sosnowiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów