Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie spadnie teraz na mnie hejt, nazwiecie mnie zwyrodniałym zboczeńcem i perwersem. Ale od dłuższego czasu czuję, że moje ciało mnie nie identyfikuje.
Już dawno chciałem to z siebie wyrzucić, przyznać się i wreszcie być sobą. Nareszcie przestać oklamywac otoczenie i samego siebie.
Otóż od zawsze gdzieś tam w środku czułem, że jestem wózkiem widłowym.
Uff co za ulga.
Czyli teraz będzie LGBTQW..... Sorry ale nie ma już dla ciebie ratunku zostaje tylko exterminacja albo sterylizacja...
Jestem zszokowany ze przyszło mi oglądać wypaczenia ludzi którzy próbują przekonywać ze jest ok.
Ide jutro do Zusu deklarując się jako 70 latek i prosząc o emeryturę!!!
1:20 i wyłączyłem , bo to nie ma sensu tego oglądać - jak te amerykańskie zjebny w 46 % myślą, że gwiezdne wojny wydarzyły sie naprawdę
Yyyyy pierdolisz.... Co?
Jeśli to prawda to nie mam pytań to to już nawet nie jest mocne upośledzenie umysłowe... To jest dysmuzgia totalna
Ja np. identyfikuję się jako wibrator, miłe panie zapraszam xD
Może znalazls byś sobie dziewczyne ktroa cię zaspokoi
Dobrze mówią. Większość sadola to prawicowi idioci, ale jest tu trochę normalnie myślących ludzi.
Czekaj bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, według Ciebie te zjeby z filmiku są normalne??
Czekaj bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, według Ciebie te zjeby z filmiku są normalne??
według zjeba, zjeby będą normalne. mam nadzieję, że pomogłem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów