📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za mocne na moje zwoje mózgowe, trupy itp. łatwiej mi się ogląda.
pewnie wyjebalo im blue screena po tej rozmowie... banda lewakow polglowkow. stado idiotow ktorzy mysla ze maja cos do powiedzenia i ma to jakiekolwiek znaczenie. wychowani w zlotej klatce pragnacy byc kims, ale niestety....
nic tylko powiedziec ze identyfikuje sie jako pedzaca ciezarowka i wpierdolic sie z buta w klate.
jakby malo bylo takich oszolomow to sprowadzamy jeszcze inzynierow z chowu wsobnego i dlatego zacnie cofamy sie w rozwoju.
nic tylko powiedziec ze identyfikuje sie jako pedzaca ciezarowka i wpierdolic sie z buta w klate.
jakby malo bylo takich oszolomow to sprowadzamy jeszcze inzynierow z chowu wsobnego i dlatego zacnie cofamy sie w rozwoju.
Prowadzący wywiad dobrze niszczy lewaków ale normalnym ludziom zadają podchwytliwe pytania robiąc z nich idiotów
Tylko pamiętajcie lewaki i antysyfiarze lgbt komuniści...... Rewolucja uwielbia wpierdalać własne dzieci cieszy mnie to że zaraz po mnie idziecie wy na ogień lub pod giloryne albo line.......
Niby straciłem 9 minut życia ale dowiedziałem się jednego - nie jestem najbardziej spierdoloną istotą na tej planecie ufff.. jest ich jeszcze w chuj i trochę.
Dla tych co nie chcą tracić 9minut życia - bardziej wyróżniające się zjeby z filmu :
0:25 / 1:24 / 2:50 / 4:24 / 5:12 / 8:14
Dla tych co nie chcą tracić 9minut życia - bardziej wyróżniające się zjeby z filmu :
0:25 / 1:24 / 2:50 / 4:24 / 5:12 / 8:14
Velturałkę napisał/a:
Dotrwałem do 1:05.
Co za dużo to i świnia nie zeżre. Idę spać.
rządowa świnia jak koryta dopadnie to nigdy nie odchodzi, chyba że ktoś ją odjebie
swampman napisał/a:
pewnie wyjebalo im blue screena po tej rozmowie... banda lewakow polglowkow. stado idiotow ktorzy mysla ze maja cos do powiedzenia i ma to jakiekolwiek znaczenie. wychowani w zlotej klatce pragnacy byc kims, ale niestety....
Najgorsze, że takie zjeby też mają głos i niestety oni częściej gdzieś wyjdą gromadą i coś głupiego wywalczą. A w miarę normalny człowiek obudzi się później w spierdolonej rzeczywistości.
Ja np. identyfikuję się jako wibrator, miłe panie zapraszam xD
Nie wiem jak opisać to co usłyszałem inaczej niż TRAGEDIA UMYSŁOWA.
Ile IQ trzeba mieć żeby upaść tak nisko?!
Przecież ta ich "logika" nie mieści się w mojej głowie - totalne zatracenie jakichkolwiek wartości moralnych/etycznych.
Chorzy ludzie...
Ile IQ trzeba mieć żeby upaść tak nisko?!
Przecież ta ich "logika" nie mieści się w mojej głowie - totalne zatracenie jakichkolwiek wartości moralnych/etycznych.
Chorzy ludzie...
To jest jak rozmowa z jehowymi - przeciętny człowiek nie ma szans na ich wyszkolone gadki. Zawsze sprowadzają cię na grunt, w którym są wyszkoleni i udają, że są lepsi. A rozmowy jak na infolinii prowadzone wg scryptu.
Nie ma sensu się tym podniecać - bo filmik jest zmontowany z "najlepszych" z punktu widzenia pederastów z czerwonym ręcznikiem, fragmentów pod z góry założona tezę.
Nie ma sensu się tym podniecać - bo filmik jest zmontowany z "najlepszych" z punktu widzenia pederastów z czerwonym ręcznikiem, fragmentów pod z góry założona tezę.
Ale o tym juz dawno pisano. U lewactwa to norma, tak zwane "Dwójmyslenie".
Dwójmyślenie (ang. doublethink) – termin pochodzący z powieści George'a Orwella pt. Rok 1984, w nowomowie oznaczający umiejętność demonstrowania równoczesnej wiary w wiele poglądów sprzecznych pod względem logicznym. Stanowiła ścisły element angsocu i wiązała się ściśle z pojęciami takimi jak zmienność przeszłości, regulacja faktów, czarnobiał oraz negacja obiektywnej rzeczywistości.
Dwójmyślenie (ang. doublethink) – termin pochodzący z powieści George'a Orwella pt. Rok 1984, w nowomowie oznaczający umiejętność demonstrowania równoczesnej wiary w wiele poglądów sprzecznych pod względem logicznym. Stanowiła ścisły element angsocu i wiązała się ściśle z pojęciami takimi jak zmienność przeszłości, regulacja faktów, czarnobiał oraz negacja obiektywnej rzeczywistości.
Pewnie spadnie teraz na mnie hejt, nazwiecie mnie zwyrodniałym zboczeńcem i perwersem. Ale od dłuższego czasu czuję, że moje ciało mnie nie identyfikuje.
Już dawno chciałem to z siebie wyrzucić, przyznać się i wreszcie być sobą. Nareszcie przestać oklamywac otoczenie i samego siebie.
Otóż od zawsze gdzieś tam w środku czułem, że jestem wózkiem widłowym.
Uff co za ulga.
Już dawno chciałem to z siebie wyrzucić, przyznać się i wreszcie być sobą. Nareszcie przestać oklamywac otoczenie i samego siebie.
Otóż od zawsze gdzieś tam w środku czułem, że jestem wózkiem widłowym.
Uff co za ulga.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów