climbero napisał/a:
Fajny był ten portal na początku ale coraz więcej zjebów zaczęło się tutaj panoszyć. Ludzie przyjeżdżają do nas, pracują (żeby wasze babki miały na emeryturę), szukają lepszego życie, a zawsze znajdzie się kilku pojebów z Polski co im chce to życie obrzydzić. Ciekawe czy popieracie też skrajną prawicę na wyspach w czy w niderlandach, które chętnie by wyjebały w kosmos wszystkich Polaków tam pracujących. Naród Polski schodzi na psy.
Ależ pierniczysz... Jak mnie wpienia takie pierdolenie "a polaczki za granicą też są"... No są polaczki za granicą i co z tego? Pokaż mi chociaż jeden kraj który Polacy najechali jak ukry nas. W ciągu dwóch lat do naszego kraju zjechało się ponad 2mln tej tłuszczy bez żadnej weryfikacji co to za patałach. Zawodowo mam nieprzyjemność obserwować ich codziennie (miesięcznie kilkadziesiat nowych ukraińskich twarzy) wiec myślę, że mam bardzo dobry przegląd tego jaka śmietanka i ukraińska elita sie tutaj zjechała.
ukraińcy całkowicie zdestabilizowali społeczeństwo, w zdecydowanej większości nie asymilują się i wbrew pozorom są nam obcy kulturowo - to są po prostu muslimy w białym opakowaniu. Nie szanują naszej kultury, naszego stylu życia... Kurwa oni nawet "dziękuję" nie potrafią powiedzieć.
I tak polskiej patologii za granicą też jest masa i uważam, ze taki element powinien być pakowany w wagony bydlęce czy inne kontenery i odsyłany do domu nad Wisłę.