Panie i Panowie co tu dużo gadać, dobra robota! Czekałem aż sie w koncu doczekałem.
Nie wymagajmy rozmachu produkcji z holyłudu, bo to raczej nie ten poziom.
Scenariusz jest okej, choć oczywiście dość płaski. Najbardziej jednak podobało mi się kilka wyraźnych nawiązań np. do gier Wiedźmin czy nawet książek / filmów Władca Pierścieni.
Jako fan książek i opowiadań Sapkowskiego, jak również i gier, polecę to jedynie fanom.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Niestety obiektywnie patrzac...scenariusz to kicha (czyli najwazniejsza partia), przez to lezy i kwiczy cala reszta, ktora dobrym scenariuszem daloby sie zamaskowac.
Gerald tj. charakteryzacja (nie mowiac o grze) to jakas porazka rodem z tesco. Trzeba bylo byc slepym albo mega zalany zeby tego nie zauwazyc i budzet nie mial tu nic do rzeczy.
Doceniam checi chlopakow ale obiektywnie oceniajac to checi byly ale minimalnego talentu brak, a same checi jak widac nie wystarcza.
Ocenil rozowy pasek nie wychodzacy z kuchni.
Nie! Zwyzywajta mnie od antypolakow, komunistow, jehowych, kuchennych cipek ale ...NIE. Doceniam checi i prace wlozone w ten material i za to mega plus.
Niestety obiektywnie patrzac...scenariusz to kicha (czyli najwazniejsza partia), przez to lezy i kwiczy cala reszta, ktora dobrym scenariuszem daloby sie zamaskowac.
Gerald tj. charakteryzacja (nie mowiac o grze) to jakas porazka rodem z tesco. Trzeba bylo byc slepym albo mega zalany zeby tego nie zauwazyc i budzet nie mial tu nic do rzeczy.
Doceniam checi chlopakow ale obiektywnie oceniajac to checi byly ale minimalnego talentu brak, a same checi jak widac nie wystarcza.
Ta. "Gerald" - w ogóle widziałeś ten film?
Wiesz czego dotyczy?
Widziałeś w tym filmie GERALTA ?
Nie! Zwyzywajta mnie od antypolakow, komunistow, jehowych, kuchennych cipek ale ...NIE. Doceniam checi i prace wlozone w ten material i za to mega plus.
Niestety obiektywnie patrzac...scenariusz to kicha (czyli najwazniejsza partia), przez to lezy i kwiczy cala reszta, ktora dobrym scenariuszem daloby sie zamaskowac.
Nie ćpaj zioła tyle, tam nie ma nigdzie Geralta, to zupełnie inne czasy. Co za dzban!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów