Rudy chyba nic nie zrozumiał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o qwa, dawno już nie widziałem (słyszałem) takich debili
Kurwa! Jedna z najlepszych lig piłkarskich na świecie, piękny stadion, stokroć lepsi od polskich piłkarze, a Ci debile zamiast czerpać z tych wszystkich dobrodziejstw ojczyzny futbolu, za życiowy cel postawili sobie nagranie filmiku, gdzie w prymitywny sposób naśmiewają się z Bogu ducha winnego chłopaka. Tylko Polak tak potrafi!
@up
nie spinaj pośladów, rudzi są po to, żeby ich wyszydzać.
Nie ważne w jakim kraju czy języku
nie spinaj pośladów, rudzi są po to, żeby ich wyszydzać.
Nie ważne w jakim kraju czy języku
hahahah ! ;D to mi sie podoba ;p zawsze jak jade za granice to sobie pizde po polsku kręce z idiotów ;D
A rudy nic.
@Mathew18 Bo jesteś nieudacznikiem. Z ciebie pewnie też pompę cisną. "Polak, polaczku, pierdolony polaczku". A ty jesteś takim kozakiem jak ci na filmiku.
Nie bronie rudych, ale to jest żałosne. Jadą do obcego kraju, bo pizdy nie potrafią przeżyć w Polsce ale kręcą 'bekę' z miejscowych.
P.S. Nie, nie jestem rudy
Nie bronie rudych, ale to jest żałosne. Jadą do obcego kraju, bo pizdy nie potrafią przeżyć w Polsce ale kręcą 'bekę' z miejscowych.
Palanty jak cholera...ale czasem z takich głupków jest najlepsza polewa
Wyjedź do Anglii , to dopiero się przekonasz jakie polaczki to skurwysyński naród.
a po meczu wpierdol od kolegów rudego - bo rudy jak się okazało uczy się/pracuje - z polakami i ogarnia więcej języka polskiego niż ci Angielskiego.
Ale, kurwa, zabawne. Chyba dawno dobrego wpierdolu nie ogarnęli chuje tępe.
Fumar napisał/a:
@Mathew18 Bo jesteś nieudacznikiem. Z ciebie pewnie też pompę cisną. "Polak, polaczku, pierdolony polaczku". A ty jesteś takim kozakiem jak ci na filmiku.
No nie... będziemy ponurakami i siedzieli cicho na tyłku tak jak mamusia i nauczyciele w szkole Tobie kazali ;<
Nie piernicz tutaj swoje farmazony, to nie jego wina że jest rudy i nie jego wina że jest wyśmiewany... tak jest i będzie, zawsze ktoś się znajdzie kto nie odpuści rudemu, niewiadomo jak daleko wstecz spojrzysz to rudy jest ciśnięty... A ci tutaj ani go nie wyzywają ani nic, wykrzykują tylko "RUUUDY!" i mają fajną zabawę przynajmniej na chwilę...
A po tym jak piszesz dajesz mi do zrozumienia że jesteś takim samym nudnym człowiekiem jak Ci dookoła co siedzą i nawet nie pokibicują, siedzą tak jak na mszy w kościele...
To właśnie jest żałosne!
Rudy po prostu jest mądrzejszy niż jacyś dwaj debilni polaczkowie. ot co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów