Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pffff....Gdyby Polacy tak za każdym razem robili ....nie było by nas już od dawna.
Polacy w XIX i XX w miliona z polski spierdalali
> mieszkaj w kraju który graniczy z Rosją i Białorusią
Wnioski wyciągnijcie sami.
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko spierdolić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Jestem, zaniepokojony ta sytuacja. Wygląda, że niektórzy polacy, będą niedługo robić sobie laske z Ukraincami
co by niektórych w oczy i w dupę piekło...
Do dupy ta szmata pasuje w sam raz żeby sobie podetrzeć a co do filmu gonić to bydło ze wschodu i lać czym popadnie u nas w każdej miejscowości
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko spierdolić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Te kurwy ukraińskie powinny walczyć o swój kraj a nie popierdalać na hulajnogach po Polsce, dobrze im powiedzieli że jesteśmy u siebie i to my powinniśmy mieć pierwszeństwo. Chłopaki powinni ich tam zkimurować bo jak dalej tak będzie to my we własnym kraju nie będziemy mieli nic do gadania
Te kurwy ukraińskie powinny walczyć o swój kraj a nie popierdalać na hulajnogach po Polsce, dobrze im powiedzieli że jesteśmy u siebie i to my powinniśmy mieć pierwszeństwo. Chłopaki powinni ich tam zkimurować bo jak dalej tak będzie to my we własnym kraju nie będziemy mieli nic do gadania
Jak masz pierdolić takie kocopaly to rzeczywiście lepiej nic nie gadaj. A tego przygłupa z filmiku to rzeczywiście lepiej w klatce na stałe trzymać i z niej nie wypuszczać. Idiota jakiś.
jebac patusow takich jak tu na filmnie - masz cos ? spotkajmy sie patusie chcesz z ekipa to moge - nie byles na wojnie i nie slyszales swistu kul wiec zamknij morde jedned z drugim i 2 tysiecznym kurwiszonie- nie masz nikogo kto ci opowiedzial wojny 2 swiatowej a tym bardzij pierwszej to kurwo sklej mordke super klejem !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów