Brawo, w końcu ktoś nastukał tym banderowskim śmieciom
taa bo kazdy z nich to banderowiec jak kazdy Polak to komunista z pzpr
taa bo kazdy z nich to banderowiec jak kazdy Polak to komunista z pzpr
Każdy Polak to katolik i ma wąsa.
tyyy kurwooo jebana upainska, banderowski smieciu z szamba, dobrze ze u mnie w firmie wszyscy pierdola te ukrainki i wypluwaja je po akcji jak zuzyta gume...
Chyba pierdolicie się sami nawzajem. Pracujesz w biurze Konfederacji czy z pedałem Kaczyńskim?
tyyy kurwooo jebana upainska, banderowski smieciu z szamba, dobrze ze u mnie w firmie wszyscy pierdola te ukrainki i wypluwaja je po akcji jak zuzyta gume...
Kocham tę stronę za to ile tu troglodytów jest i jest się z kogo pośmiać
Kocham tę stronę za to ile tu troglodytów jest i jest się z kogo pośmiać
Ja też. Wysyp tu ukrofili jebanych, podbitych oczu u matki biedronia
Za to przywożą mi paczki, jedzenie i przyjmują płatność w sklepie. A jeden układał płytki w kuchni jak szalony.
Znam jedną dziewczynę tylko która siedzi na zasiłku i facet (Polak) ją utrzymuje.
Ale takich Polek też jest dość dużo.
Każdy Polak to katolik i ma wąsa.
Niestety nie masz racji. Jestem wierzącym i praktykującym katolikiem a tym samym nie mam wąsa. Wąs może zniekształcać wymowę słów podczas głoszenia słowa bożego. Święty paweł mówił wielokrotnie o stereotypach w społeczeństwie. Nie idź tą drogą TwójCzarnyPan.
Czyli przy segregacji śmieci w pre-zero tak się bawicie?
Jak robią gnój i burdel to na wojnę.
Słabo się maskujesz. Stoisz w jednym szeregu z największymi antypolskimi obciągaczami banderowskiego fleta Wystawiono 4 piw(a)
TwójCzarnyPan, darek1234, baronturbina, worms84
Z tym że dmytro1234 to rodowity bandera
Słabo się maskujesz. Stoisz w jednym szeregu z największymi antypolskimi obciągaczami banderowskiego fleta
Z tym że dmytro1234 to rodowity bandera
Ale ty jests głupi. Nawet w niedzielę? Idź pucować popiersie putina przed poniedziałkowym zebraniem partii nazistowsko-sowieckiej.
Przestań pić od rana i pomyśl o terapii odwykowej.
Ale ty jests głupi. Nawet w niedzielę?
To teraz spójrz w dół co napisałeś, geniuszu
Idź pucować popiersie putina przed poniedziałkowym zebraniem partii nazistowsko-sowieckiej.
Przestań pić od rana i pomyśl o terapii odwykowej.
Nie piję 11 lat i 4 miesiące.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów