Kiedy jesteś zbyt dużą pizdą, żeby walczyć o swój kraj, ale za granicą też się nie powodzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Brawo, w końcu ktoś nastukał tym banderowskim śmieciom
Ale widze że szaszki jak murzyni jak kumpel do parteru to już wyskakują w 3 by zajebać buta z partyzanta .... No no fajnie
Nasze narody dawno nie były tak bardzo zbliżone. But przy twarzy , a pięść przy zębach.
Gonić banderowców!
dżonyłojlker napisał/a:
Brawo, w końcu ktoś nastukał tym banderowskim śmieciom
U mnie na zadupiu (20 tys. ludzi) to dość pospolite zjawisko. Tylko malutki promil takich bitek wpada do internetu. O dziwo, o Polaku który dostał od nich jeszcze nie słyszałem.
Porządek w Katowicach ukraincy jak chcą uczciwie pracować i odprowadzać podatki to niech będą. Jak robią gnój i burdel to na wojnę.
w sumie nie wiadomo kto jest kto? Powinni jakies opaski nosić albo szaliki
kapelan_szturmowy napisał/a:
w sumie nie wiadomo kto jest kto? Powinni jakies opaski nosić albo szaliki
Jakby nosili te swoje hatfu banderowskie opaski, to łatwiej by było ich rozpoznać i odrazu łatwiej do wpierdolu by było 😁
A kto normalny będzie szedł na wojnę? Ja mam umierać za Tusków i innych Kaczyńskich? Chyba by musiało mnie nieźle pojebać. Sam bym zawinął żonę i dzieci i zawinął za granicę. Niech idzie na wojnę Jachira, Lempart i reszta wykolejeńców zwalczać patriarchat.
Może miał bluzę "banderaciaga" i nazywał się Jurij Heil????
Dobry wpierdol brawo leci piwo !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów